29 / 03 / 2024

reysaş kolay depo

reysaş kolay depo

Reysaş, Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan Kolay Depo, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO deposunu 330 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO ile Pioneer Tohumculuk A.Ş.(USA) arasında 5+5 toplam 10 yıl süreli yeni depo kira sözleşmesi imzalandı. Buna göre 10 yılda yaklaşık toplam 330 milyon TL+KDV gelir elde edilmesi bekleniyor. 

Reysaş GYO Esenyurt'taki deposunu 7 milyon 117 bin 200 TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Esenyurt'taki depo Trendyol Lojistik A.Ş.'ye 1 seneliğine 7 milyon 117 bin 200 TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Gebze'de 9.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Gebze'de bulunan Selim Keleş ve Süleyman Keleş'e ait 9 bin 364,62 metrekarelik ortak mülkiyetli arsa 9 milyon 488 bin 566 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. Arsa üzerine 17 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 5 seneliğine 2.7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi'ndeki deposunun 5 bin 700 metrekarelik depo, ofis ve açık depolama alanını 5 seneliğine 2 milyon 750 bin milyon TL'ye kiraya verdi. 

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 750 bin dolara kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yayınladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 7,5 milyon TL'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi hakkında açıklama yaptı.

reysaş kolay depo Haberi

reysaş kolay depo
Reysaş Grubu'na bağlı olarak 1.2 milyon TL yatırımla kurulan KOLAY DEPO, bireysel veya kurumsal alanlarınızı işgal eden eşyalarınızı sizin için saklıyor. Reysaş, Türkiye'de çok yeni bir hizmet türü olan eşya depolama hizmeti Kolay Depo ile hızla büyümeye devam ediyor. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, kurucu ortakları Berk Çağlar ve Hakan Bilgiitay tarafından 1.2 milyon TL yatırım yapılarak hayata geçirilen Kolay Depo, franchise yöntemi ile büyümek ve sektörü daha da geliştirerek, bu hizmetin tüm Türkiye'de ulaşılabilir olmasını hedefliyor.
Şirketin kurucularından Egemen Döven, "Amacımız, ev, şirket ve fabrikalarda yer işgal eden, atılmaması gereken eşyaların depoya kaldırılarak, daha rahat ve MINUTES A WEEK*IN SHAPE FOR LIFE öncelikli kullanılabilir bir alan yaratılması ve ihtiyaçlara en iyi şekilde çözüm üretilmesidir" diyor ve...