26 / 04 / 2024

rıfat altan kim

rıfat altan kim

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Bitlis'in Güroymak ilçesinde yapılacak konutlar için müracaat'ın 25 Şubat'ta sona erdiğini ancak başvuru olmadığını bildirildi.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Memurlar ve SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın! 4 soruda maaş zamları tek tek açıklandı! Kim kaç lira alacak?

SSK, BağKur emeklileri ve memurlar maaş hesaplamalarını sık sık araştırıyor. Peki kim kaç lira alacak? Kime zam var?

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İmar iznine dair merak edilenler! İmar izni nasıl çıkarılır? İmar iznini kim verir?

İmar izni gündemde olan konulardan biridir. İmar iznine dair sorulan birtakım sorular bulunmaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Hermosa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hermosa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Bilginoğlu tarafından kuruldu.

Erenus Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Erenus Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Kaan Eren tarafından kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

rıfat altan kim Haberi

rıfat altan kim

Güroymak Kaymakamı Rıfat Altan, "Konutların alımı için şimdiye kadar başvuruda bulunan olmadı, ancak vatandaşlarımızın bundan sonra yapacağı müracaat yeterli
olursa Toplu Konut İdaresine bildirerek, konut yapımı için süre istenebilir" dedi. Güroymaklı vatandaşlar ise konut fiyatlarını çok pahalı buldukları için başvurmadıklarını söylediler.