25 / 04 / 2024

Rings İstanbul kampanyası

Rings İstanbul kampanyası

Rings İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ödemeleri 20 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul kampanyası!

Rings İstanbul kampanyası ile banka kredisiz, faizsiz ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1'den 5+2 dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da kredinin yarısı Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketicinin kullandığı konut kredisi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı tarafından karşılanıyor..

Rings İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 1.500 adet daireden oluşan Rings İstanbul Konutları'nda dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Rings İstanbul ödeme seçenekleri...

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli!

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings istanbu projesinde 499 adet konut ve 99 adet rezidans yer alıyor. Projede dubleks dairelerde 30 Haziran'a kadar yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

Rings İstanbul Anneler Günü kampanyası!

Rings İstanbul, düzenlediği kampanyayla hayatınızın en değerli varlığı annenize ya da eşinize Anneler Günü’nde unutulmaz bir hediye verme fırsatı sunuyor.

Rings İstanbul kampanyası!

Rings İstanbul kampanyası ile banka kredisiz, faizsiz ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1'den 5+2 dublekse kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 31 Aralık olarak belirlendi. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1+0'dan 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul konut projesinin yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 15 indirim uygulanıyor. Rings İstanbul Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul'da kaçırılmayacak yılbaşı kampanyası!

Rings İstanbul'da kaçırılmayacak yılbaşı kampanyası kapsamında indirimler yapılıyor. Sancaktepe'de inşa edilen proje Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olun!

Selin Yapı yılın son kampanyasında kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Rings İstanbul evlerinde yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerden birine 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinatla!

Sancaktepe'deki Rings İstanbul projesi, bayram ettiren kampanyası ile 5 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor. 499 konut ve 99 rezidans daireden oluşan projede, metrekare fiyatları da ortalama 3 bin 400 TL...

Rings İstanbul'da Bayram kampanyası! 5 bin TL peşin!

Rings İstanbul’da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul'da alt katı sizden üst katı bizden kampanyası!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. 'Alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim sunuyor...

Rings İstanbul kampanyası Haberi

Rings İstanbul kampanyası

Rings İstanbul Sancaktepe'de konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor. 


Rings İstanbul Evleri satılık konut seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. 


Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Sancaktepe'de 20 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. Projede toplam 1.500 adet daire yer alıyor. 


Sancaktepe Rings İstanbul'da restoranlar, tenis kortları, teraslar, futbol sahaları, güvenlik hizmetleri, kat bahçeleri, voleybol sahaları, fitness center, yüzme havuzu, squash alanı, mini golf sahası, spa, basketbol sahaları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


Rings İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 400 metrekareye varan...