19 / 04 / 2024

ritim istanbul teslim tarihi

ritim istanbul teslim tarihi

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Ritim İstanbul Dumankaya ödemeleri!

Ritim İstanbul Dumankaya ödemeleri 60 ay 0 faiz avantajı ile yapılabiliyor. Daire fiyatları 485 bin TL'den başlangıç gösteren proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje konum olarak metroya 150 metre mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu...

Ritim İstanbul örnek ödeme planı!

Ritim İstanbul örnek ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız daire sahibi olunabiliyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Ritim İstanbul’da stüdyo daireler 315 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul’da oturumculara ve yatırım yapmak isteyenlere cazip fırsatlar içeren bir kampanya sunuyor.

Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunan proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı!

Toplam 863 adet konut, 250 adet home ofisin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 'Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı' kampanyası başladı.

Maltepe Ritim İstanbul daire fiyatları!

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlayan proje Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunyor. Maltepe Ritim İstanbul daire fiyatları 445 bin TL 'den başlıyor.

Ritim İstanbul'da 2+1'ler 432 bin TL'ye!

Ağustos ayına özel bir çalışma başlatan Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul, hi-fit ve Flex Office projelerinde sabit faizli ev fırsatı sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme koşulları!

Ritim İstanbul Maltepe'de daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 32 bin 500 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme koşulları...

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire, ofis, mağaza ve home ofislerden oluşan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ritim İstanbul satış ofisi telefon!

Ritim İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Dumankaya İnşaat imzası ile inşa edilen projede 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofis bulunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi!

Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 2 bin 675 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası!

Cevizli Ritim İstanbul kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılında başlıyor. Kasım 2016 tarihinde teslim edilecek projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans projesinde evlerin satış fiyatları 465 bin TL'den başlıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 691 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul Residence, bu yıl kasım ayında teslim ediliyor...

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Konum bilgisine göre Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Daire fiyatlarının 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği Maltepe Ritim İstanbul Konutları 'nın 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Konutları nerede?

Ritim İstanbul Maltepe teslim tarihi!

Ritim İstanbul Maltepe teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan projede yüzde 0,40 faizle 60 ay vade yapılıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi!

Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 2 bin 675 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya fiyat listesi!

Ritim İstanbul Dumankaya fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen proje daire, ofis, home ofis ve mağazalardan oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

Tamamının 2016 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Ritim İstanbul projesi daire, home ofis, ticari ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Konutları nerede?

ritim istanbul teslim tarihi Haberi

ritim istanbul teslim tarihi

Proje


Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Ritim İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükseliyor. Dumankaya Ritim İstanbul projesi 35 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor.


Deniz manzarasına hakim konumda olan Maltepe Ritim İstanbul projesinde 1+0 dairelerden, 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor. Ritim İstanbul projesi 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor.


Maltepe'de E-5 üzerinde kalan Ritim İstanbul projesinde AVM, fitness, sauna, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Fiyatları

Ritim İstanbul fiyat listesi home ofislerde 488 bin lira, 2+1'lerde 750 bin lira, 3+1'lerde 945 bin lira, 3,5+1'lerde 995 bin liradan başlıyor. 


Kaç metrekare?

Ritim İstanbul'da dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor.


Teslim...