25 / 04 / 2024

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Maltepe Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 691 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul Residence, bu yıl kasım ayında teslim ediliyor...





İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükselen  Ritim İstanbul  projesi,  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Residence projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.


Ritim İstanbul Residence projesi 32 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Ritim İstanbul Residence projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Ritim İstanbul Residence projesi 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 dükkandan meydana geliyor. Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1'lerin fiyatları 691 bin liradan başlıyor.



Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!


Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor. Ritim İstanbul Residence projesi bu yıl Kasım ayında teslim ediliyor.


Ritim İstanbul Residence projesinde konutların büyüklükleri 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor. Ritim İstanbul Residence projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, alışveriş alanları, spor alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.



Ritim İstanbul Residence adres: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Ritim İstanbul Dumankaya iletişim

Ttelefon : 0216 511 58 00

Web: www.ritimistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön