26 / 04 / 2024

Ritim İstanbul projesi

Ritim İstanbul projesi

İstanbul'un Anadolu yakası Maltepe’de hayat bulan Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasını taşıyor. Proje Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyası 2016!

Dumankaya Ritim İstanbul bahar kampanyasında yüzde 12 indirim ya da 60 ay 0 faiz taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Ritim İstanbul'da teslimler Kasım ayında başlıyor...

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence Dumankaya ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Residence'ta teslimler bu yıl kasım ayında başlıyor...

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Maltepe Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul Residence projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 691 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzasını taşıyan Ritim İstanbul Residence, bu yıl kasım ayında teslim ediliyor...

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları 3+1'lerde 691 bin TL'den başlıyor. Vade farksız, peşinatsız ödeme yapılabilen proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul Maltepe adres!

Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje, Maltepe Cevizli Mahallesi'nde bulunuyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları 458 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul Rezidans Maltepe ödeme seçenekleri!

Ritim İstanbul Rezidans Maltepe ödeme seçenekleri arasında 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Ritim İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 458 bin liradan başlayarak değişiyor...

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları 485 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dumankaya İnşaat projesi Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul Residence Maltepe fiyat!

Ritim İstanbul Residence Maltepe fiyat listesi 485 bin liradan başlayarak değişiyor. Dumankaya Ritim İstanbul Residence projesinde 60 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Ritim İstanbul daire satış fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen projede 114 ticari ofis, 863 daire, 146 mağaza ve 50 home ofis bulunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşinde yüzde 12 indirim yapılan proje Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre yakınlıkta bulunuyor.

Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede olan projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul 60 ay vade farksız yüzde 12 indirim!

İstanbul'un Anadolu yakası Maltepe’de hayat bulan Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasını taşıyor. Proje Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

Ritim İstanbul

Ritim İstanbul projesinde 863 daire, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 mağaza yer alıyor. Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Ritim İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hakim...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans satış fiyatları 485 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dumankaya İnşaat projesi Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faiz ödeme seçeneği sunuluyor...

Maltepe Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz imkanı!

Dumankaya İnşaat'ın Maltepe'deki karma yaşama lanı konseptli projesi Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz avantajı ile ev sahibi olmak mümkün..

Ritim İstanbul'da kampanyalar ne zamana kadar devam edecek?

Ritim İstanbul projesi Kartal'da en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office’lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar bir çok avantajı bir arada sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzası ile 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul projesi nerede?

Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul projesi 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul Evleri nerede?

Maltepe Ritim İstanbul ödemeleri!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı Ritim İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Maltepe Ritim İstanbul ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul ödeme seçenekleri!

Toplam 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten meydana gelen Ritim İstanbul projesi Dumankaya imzası taşıyor. Dumankaya Ritim İstanbul ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ritim İstanbul projesi Haberi

Ritim İstanbul projesi

Ritim İstanbul Evleri Maltepe'de 32 bin metrekare alanda yükseliyor. Proje 863 konut, 50 home ofis, 146 mağaza ve 11 ofisten oluşuyor.


Maltepe Ritim İstanbul Evleri'nin ilk etap teslimleri Haziran ayında, daha sonraki blok teslimlerinin ise Ağustos-Eylül gibi yapılması planlanıyor.


Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Mayıs ayına özel yüzde 5 indirim fırsatı sunan Ritim İstanbul projesinde ev ya da ofislerin ödemesi 60 ay sıfır faizle ya da yüzde 12 indirimle yapılıyor. Ritim İstanbul’da ev veya ofisler 429 bin 440 liradan başlıyor.


65 metrekare home ofisler 488 bin TL, 125 metrekare 2+1 daireler 825 bin TL, 138 metrekare 3+1 daireler 945...