20 / 04 / 2024

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu son durum

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu son durum

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu'nun Pehlivantaşı Tünellerinde iki taraftan devam eden çalışmalar neticesinde tüneller birleştirildi. Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tüneli inceledi.

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

Karayolları o ilde arsa satacak! Kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 25 Eylül'de yapılacak. 

Karayolları o ilde arazi satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Rize Merkez’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Rize Merkez ve Çayeli ilçeleri içerisinde bulunan ve özel mülkiyete konu bazı taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Rize'de 21.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Rize 1. Satış Memurluğu Rize Merkez'de yer alan gayrimenkulü 21 milyon 841 bin 33 TL bedelle satışa çıkardı.

Rize'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Rize Merkez Gülbahar mahallesinde bulunan 2.629,32 metrekarelik çay bahçesini satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 389 bin 135 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi yarın!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Rize'ye 207 dükkan müjdesi!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Rize'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi 1. Satış Memurluğu, Rize ili, Merkez ilçes, Gülbahar Mahallesi, 548 ada 9 parselde yer alan çay bahçesini ve bir yapıyı 8 milyon 389 bin 135 TL'ye satıyor...

TOKİ Rize 207 dükkan işi ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu son durum Haberi

Rize Merkez Pehlivantaşı Duble Yolu son durum

Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve çok sayıda yetkilinin katıldığı incelemede iki tünelin birleştirilmesi aşamasına tanık olundu.


Rize Milletvekili Hasan Karal, “Yaklaşık olarak 5 buçuk kilometrelik olan Rize Merkez Pehlivantaşı duble yolumuz, Rize’mizin geleceğine ışık tutup damga vuracak olan büyük bir vizyonun da bir emaresidir. Rize Belediyemizin de şehrimizi arka  taraflara çekebilme noktasındaki imar çalışmaları da peşinen başlayacaktır. Bu vurulan kazmaların gerisi geliyor mu diye merak eden dostlarımıza da güzel bir ışık göstermiş olacağız. Devletimiz çalışıyor. Bizler de siyasiler olarak bütün bu yatırımları bir fiil takip ediyoruz” dedi.


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Kasap, “Kuzey-Güney Birleşmesi olarak ifade ettiğimiz projenin şu anda uygulama safhasındayız. Bu çalışmalar bize, Rize’de şehir merkezinde de olsa,...