20 / 04 / 2024

Rize Muradiye 4 katlı bina

Rize Muradiye 4 katlı bina

Rize’nin Muradiye Beldesi’nde dere yatağında bulunan 4 katlı bina yıkılıyor. 45 yıl önce arazi yetersizliği nedeniyle derenin üzerine inşa edilen binanın yıkım çalşmaları başladı. 

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yolcu trafiği açıklandı! 4 ayda 256 bin 371 yolcu ağırlandı!

Türkiye'nin deniz dolgu üzerine inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı'nı 2023 yılının ilk çeyreğinde 256 bin 371 yolcu kullandı.

TOKİ Rize projesi için düğmeye bastı! Rizelilere ucuz konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Rize projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Rize Muradiye projelerinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

İMO’dan Rize açıklaması: Kentsel dönüşüm acilen yapılmalı!

Rize'de 4 binin üzerindeki bağımsız yapıda kentsel dönüşüme start verildi. Dolgu zeminin fore kazık çakılarak güçlendirilmesi ile başlatılan projede, tahliyeleri devam eden riskli yapılar ise yıkılacak.

Rize'de yıkımlar başladı!

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ve korozyon nedeniyle riskli duruma gelen 4 bin 174 bağımsız yapının yıkımı başladı. 

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Rize'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi 1. Satış Memurluğu, Rize ili, Merkez ilçes, Gülbahar Mahallesi, 548 ada 9 parselde yer alan çay bahçesini ve bir yapıyı 8 milyon 389 bin 135 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Rize'ye 228 yeni konut!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 228 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu 228 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 228 Adet Konut ,4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Rize Muradiye 4 katlı bina Haberi

Rize Muradiye 4 katlı bina

Rize’de Muradiye Beldesi'ne bağlı Kömürcüler Köyü’nde bulunan 7 katlı binanın yıkımının ardından aynı yerde bulunan 4 katlı kurs, kütüphane ve cami lojmanlarından oluşan binanın da yıkımına başlandı.

45 yıl önce arazi yetersizliği sebebiyle dere yatağında inşa edilen, içerisinde kurs, kütüphane ve cami lojmanlarının yer aldığı 4 katlı bina hakkında yıkım kararı verilmişti. Muradiye ilçesinde yıkımı tamamlanan 7 katlı apartmandan sonra, dere yatağının tam üzerindeki ve hem altından hem de yer alan 1 dere akan 4 katlı binanın da yıkımı başladı.

Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Balcı, “Bizim Muradiye Merkez Cami’nin yanında zamanında kuran kursu olarak inşa edilmiş, şuan da belediye hizmet binası iş merkezi olarak kullandığımız 45 yıl önce yapılmış bir bina vardı. 7 katlı binanın yıkımı gündeme gelince biz Çevre ve...