23 / 04 / 2024

Rockwell Automation proses güvenlik sistemleri

Rockwell Automation proses güvenlik sistemleri

Yeni AADvance Eurocard Sistemi ile proses mühendisleri donanım boyutundan yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Yeni geliştirilen sistem deniz altı uygulamaları için tasarlanmış ilk proses güvenlik sistemlerinden birisi.

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Usta tarafından kuruldu.

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İda Proses Kontrol Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Niyazi Ağaçdiken tarafından kuruldu. 

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Proses Mühendislik Ve Endüstriyel Ekipmanlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Semih Şahin tarafından kuruldu. 

Rockwell Automation’ın yeni sistemi ile yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

Yeni AADvance Eurocard Sistemi ile proses mühendisleri donanım boyutundan yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Yeni geliştirilen sistem deniz altı uygulamaları için tasarlanmış ilk proses güvenlik sistemlerinden birisi.

Maden endüstrisinin geleceği masaya yatırıldı!

Rockwell Automation, Cisco ve Türkiye Madenciler Derneği tarafından düzenlenen “Maden Endüstrisinin Geleceği & Yeni Teknolojiler ve Sektör Trendleri” semineri, 1 Haziran Çarşamba günü sektörden önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rockwell Automation, 6. kez dünyanın en etik şirketi seçildi!

Ethisphere Enstitüsü, Rockwell Automation şirketini, altıncı kez, etik liderlik ve kurumsal davranış konularında çıtayı yükseltmeye devam eden kuruluşların onurlandırıldığı Dünyanın En Etik (DEE) Şirketleri arasında gösterdi...

ABD'li Rockwell, Kanal İstanbul'a da talip oldu!

Türkiye'yi dünyanın en büyük ekonomileri arasına taşıyacak dev projelerden biri olan Kanal İstanbul, dünya devlerinin takibinde. İki okyanusu birbirine bağlayan Panama Kanalı'nın otomasyon şirketi ABD'li Rockwell, Kanal İstanbul'a da talip...

Siemens raylı sistemlerdeki 100. yılını Marmaray ile kutladı!

ölge çapında faaliyet gösteren Siemens Rail Automation tarafından gerçekleştirilen bu devreye alma işlemi, TCDD tarafından İstanbul'un iki yakası arasında yapılacak banliyö hattı işletmesinin ilk adımını oluşturuyor.

Diego Gronda 22-23 Şubat'ta Istanbul'a geliyor!

Rockwell Group Avrupa Ofisi Yöneticisi tasarımcı ve mimar Diego Gronda alldesign 2013 için Istanbul’a geliyor

Tekfen Suudi Arabistan'da Propilen Proses Ünitesi inşa edecek!

Tekfen Holding, Sadara Chemical Company'nin Suudi Arabistan'da gerçekleştirdiği petrokimya tesisi yatırımı kapsamında yapılacak olan Propilen Oksit Proses Ünitesi'nin inşaatını yapacak...

Rockwell Automation, İTÜ'de 600 bin dolarlık otomasyon laboratuvarı kuruyor!

Dünyanın en büyük endüstriyel otomasyon şirketlerinden Rockwell Automation, Türkiye'de yaptığı yatırımlar ve özel projeler ile adından söz ettiriyor

Proses İnşaat, Talu Mimarlık'a iflas davası açtı!

Proses Mühendislik Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi ve Tİcaret Limited şžirketi, Talu Uluslararası Mimarlık İnşaat Sanayi ve A.şž'ye iflas davası açıldı  

Rockwell Automation proses güvenlik sistemleri Haberi

Rockwell Automation proses güvenlik sistemleri

Yeni AADvance Eurocard Sistemi ile proses mühendisleri donanım boyutundan yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Yeni geliştirilen sistem deniz altı uygulamaları için tasarlanmış ilk proses güvenlik sistemlerinden birisidir.

Sistem daha kısıtlayıcı fiziksel alan gereksinimleri ile deniz altı kontrol platformları gibi, sanayi uygulamalarına ideal şekilde uyumludur. Bu tür yüksek gereksinimleri olan uygulamalar için tasarlanmış ilk proses güvenlik sistemlerinden birisidir.


Rockwell Automation’ın Küresel Teknoloji Direktörü Allan Rentcome; “AADvance Eurocard, bizim müşteri geri bildirimlerine ve alan açısından kısıtlı uygulamalarda daha iyi entegrasyona duyulan bir sanayi ihtiyacına yanıtımız. Daha küçük sistem ile, proses mühendisleri ekipman için ayrılan alandan tasarruf edip kontrolör başına 500 I/O hedefine ulaşabilirler. Kullanıcılar standart AADvance sisteminin boyutunu karşılayabilmek için boyut arttırma seçeneğine de sahipler” dedi. 


AADvance Eurocard; firmaların insanları, ekipmanları ve çevreyi korumalarına, güvenli...