25 / 04 / 2024

rönesan konut

rönesan konut

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Parayı bankaya koyup yüzde 50 faiz almak mı kazandırır, yoksa konut ve araba almak mı?

'Konut ve otomobil alınır mı?' sorusu sık sık gündeme oluyor. Konuta ve otomobile yatırım yapmak isteyenler bu sorunun yanıtını merak ediyor. Peki şimdi konut ya da araba almak mantıklı mı? İşte detaylar...

Altın, dolar, borsa kazandırırken konut yerinde mi sayacak?

Milyonlarca kişi bu yıl kazandıracak yatırım araçlarını merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, dolar, borsa ve konut ile ilgili bu yıla ilişkin beklentilerini X sosyal medya hesabından açıkladı...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortası gerekli mi? Konut sigortası her yıl mı yapılır?

Konut sigortası, özellikle yaşanan depremlerden sonra merak edilmeye başlandı. Konut sigortasının neleri kapsadığını bilhassa sorulmaktadır. İşte konut sigortasına dair detaylar!

Orta Gelirliye Konut Kampanyası sektörü kilitledi! Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nın açıklanacak olması, konut sektörünü kilitledi. Konut satışlarında süreler 1-2 aydan 6 aya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Gelire göre kredi faizi konut fiyatlarını artırır mı? Uzmanlar ne diyor?

Gelire göre konut kredisi faizi uygulamasını değerlendiren gayrimenkul sektörü uzmanları, konut talebinin canlanmasının fiyatları da yukarı çekeceğini belirtti. Uzmanlara göre gelir kıstası vergi mükellefi olmayan kesime haksız kazanç sağlayacak.

Gayrimenkul sektörünün 2022 3. çeyrek karnesi! Konut fiyatları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 3. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut sektöründe, konut fiyat ve satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 3. çeyrek karnesi...

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

rönesan konut Haberi

rönesan konut



Türkiye’de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez gerçekleştirilen anlaşmaya imza atan Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'da Aydos Ormanı'na komşu bir konumda bulunan Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 


Sayfiye Projesi’nden ev almak isteyenler, 60 ay kredi kullandıkları takdirde ilk taksitini Rönesans Konut, son taksitini ise Garanti Mortgage ödeyecek. 120 ay ödeme planı ile kredi kullanacakların ise ilk 3 taksitini Rönesans Konut öderken son 3 taksitini de Garanti Mortgage ödeyecek. Hem oturum hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenler için çok önemli bir fırsat sunan bu anlaşma ile Sayfiye Projesi’nden evlerini bugün alanlar teslime yakın bir zamanda ödemeye başlayacak. Rönesans Konut’un İstanbul Kartal’da gerçekleştirdiği ilk konut projesi;...