27 / 04 / 2024

rönesan sayfiye satış ofisi

rönesan sayfiye satış ofisi

Rönesans Sayfiye projesi Yakacık'ta konumlandırılıyor. Rönesan Sayfiye'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor. Yakacık Rönesan Sayfiye projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 389 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Hisseli tapuda hisse satışı nasıl yapılır? Hisseli tapu satışı için gerekli evraklar hangileridir?

Hisseli tapuda özellikle satış işlemine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte hem satış işlemine dair hem de istenilen belgelere dair araştırılan detaylar!

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Hisseli dairenin satışı nasıl yapılır? Hisseli daire satılır mı?

Bir evin üzerinde birden fazla pay sahibinin olma durumunda, bu evler hisseli daire olarak adlandırılır. Peki, hisseli daire satışı nasıl yapılır? Hisseli ev satılır mı?

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde pek çok ürün indirimli satılmaya başlayacak. İşte o ürünlerin listesi!

Şok'ta katlanır yatak şimdi satışta! Bayrama özel sakın kaçırmayın! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Şok, bayramın gelmesiyle beraber artacak yatılı misafirlere yer kaplamayan bir çözümle geldi! Şok'ta bayrama özel katlanır yatak şimdi satışta! Peki, Şok'ta katlanır yatak fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Diyarbakır'da konut satışları yüzde 4 arttı!

Diyarbakır'da konut satışları geçtiğimiz Eylül ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 34, Ocak-Eylül döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 oranında arttı.

rönesan sayfiye satış ofisi Haberi

rönesan sayfiye satış ofisi

Rönesans Sayfiye projesi Rönesans Konut tarafından İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçiriliyor. Yakacık Rönesans Sayfiye projesi 3 blok olarak yükseliyor.



Yakacık Rönesans Sayfiye Evleri 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede toplam 276 adet konut yer alıyor ve projedeki konutların büyüklükleri 68 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.



Rönesans Sayfiye projesinde sauna,fitness merkezi,yüzme havuzu,dinlenme alanları ve buhar odası gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Yakacık Rönesans Sayfiye fiyat listesi:


1+1 daireler 221 bin TL'den,

2+1 daireler 389 bin TL'den,

3+1 daireler 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Rönesans Sayfiye projesi adres: Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul


Rönesans Sayfiye projesi iletişim:

Tel: 444 76 75 

Web: