19 / 04 / 2024

rönesans gayrimenkul ataşehir havadan videosu

rönesans gayrimenkul ataşehir havadan videosu

Rönesans Gayrimenkul'ün İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yer alan Ataşehir arsası 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Rönesans İnşaat Ataşehir arsasının havadan görüntüleri!

Rönesans Gayrimenku'ün Ataşehir'deki arsası 2 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir İlçesi Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ataşehir arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Ataşehir'de 63,5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan sağlık tesisi imarlı arsayı 63,5 milyon TL'ye satıyor...

Rönesans Gayrimenkul 100 milyon TL'lik tahvil ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu tahvilin 100 milyon TL tutarındaki anapara ödemesi bugün yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 12. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu tahvilin 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 4 milyon 50 bin TL tutarındaki ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul 3.5 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 540 bin TL tutarındaki ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul kupon faizi yüzde 4.05!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 21 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 4,05 olarak belirlendi.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

rönesans gayrimenkul ataşehir havadan videosu Haberi

rönesans gayrimenkul ataşehir havadan videosu


Rönesans Gayrimenkul Ataşehir arsasının havadan videosu için...