19 / 04 / 2024

rönesans Gotthard Base Tüneli inşaatı

rönesans Gotthard Base Tüneli inşaatı

Rönesans İnşaat tarafından yapılan dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base’in tamamlanması için geri sayım başladı. Gotthard’ın tamamlanmasıyla İsviçre, Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak.

Dünyanın en uzun tüneline Rönesans imzası!

Türk inşaat şirketi Rönesans’ın da yapımcıları arasında bulunduğu dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base tamamlandı. 57 kilometrelik tünel İsviçre, İtalya, Avusturya ve Almanya’yı birbirine bağlıyor.

Gotthard Base Tüneli bugün açılıyor!

Rönesans İnşaat tarafından tamamlanan dünyanın en uzun ve en derin tüneli Gotthard Base bugün açılıyor. Zürih'ten Milano'ya gidişi 1 saat kısaltarak 2 saat 40 dakikaya düşürecek olan tünelin maliyeti 16 milyar Avro.

Gotthard Base Tüneli Haziran'da açılıyor!

Rönesans Holding, dünyanın en uzun tüneli olmaya aday Gotthard Base’in yapımını tamamlıyor. Gotthard Tüneli, Haziran ayında görkemli bir açılışa hazırlanıyor.

Gotthard Base Tüneli'nde sona gelindi!

Rönesans Holding çatısı altındaki Rönesans İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Gotthard Tüneli, Haziran ayında görkemli bir açılışa hazırlanıyor. Gotthard Base için tam 40 aydır 4 bin kişi çalışıyor.

Rönesans İnşaat, Gotthard Base Tüneli için gün sayıyor!

Rönesans İnşaat tarafından yapılan dünyanın en uzun tüneli Gotthard Base’in tamamlanması için geri sayım başladı. Gotthard’ın tamamlanmasıyla İsviçre, Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak.

Gotthard Tüneli'ni Rönesans Holding inşa ediyor!

Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Tüneli ' nde imzası bulunan Rönesans Holding'in yeni vizyonu Avrupalı şirketleri satın alarak, bu kıtada da söz sahibi olmak...

Rönesans Holding Gotthard Tüneli'ni inşa ediyor!

Rönesans Holding Rusya Başkanı Avni Akvardar, "Gotthard projesi İsviçre başta olmak üzere Avrupa'daki ülkelerin yüzyılı aşan bir hayali" dedi. Akvardar, 57 km'lik uzunluğuyla tünelin Avrupa'nın en uzun tüneli olacağını söyledi.

Rönesans'ın yeni vizyonu Avrupa!

Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Tüneli’ nde imzası bulunan Rönesans Holding’ in yeni vizyonu Avrupalı şirketleri satın alarak, bu kıtada da söz sahibi olmak…

Rönesans Holding, İsviçre’yi İtalya’ya bağlayacak Gotthard Tüneli'ni yapıyor!

Rönesans Holding’in yaptığı tünel tamamlandığında Zürih-Milano arası, hızlı trenle bir saat kısalarak 2 saat 40 dakikaya inecek. Doğayı korumayı hedefleyen tünel 250 km hıza göre planlandı.

Rönesans Gayrimenkul İzmir Gaziemir arsa ihalesini aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş bağlı ortaklıklarından Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ihaleyi 38 milyon TL bedelle aldı...

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

rönesans Gotthard Base Tüneli inşaatı Haberi

rönesans Gotthard Base Tüneli inşaatı

1993 yılında kurulan ve Engineering News Record (ENR) listesinde Avrupa’nın en büyük 10. Uluslararası müteahhitlik şirketi olan Rönesans Holding, yurt dışındaki başarılarına bir yenisini ekliyor. Rönesans Holding çatısı altındaki Rönesans İnşaat, İsviçre Alpleri'ndeki Gotthard Base Tüneli inşaatına devam ediyor. Dünyanın en uzun demiryolu tüneli olmaya aday Gotthard Base, İsviçre’yi Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre edecek. 


AFTTG (ARGE Fahrbahn Transtec Gotthard) alt ortak girişimi ile birlikte TTG Konsorsiyumu (Transtec Gotthard) ve TAT Konsorsiyumu (Tunnel Alp Transit-Ticino) tarafından gerçekleştirilen tünel inşaatının tamamlanmasıyla, İsviçre Avrupa’nın büyüyen yüksek hızlı demiryolu ağına entegre olacak. Rönesans İnşaat, dünyanın en uzun demiryolu tüneli olan İsviçre Alpleri'ndeki Gotthard Base Tüneli'nin inşaatında yer alıyor. Rönesans İnşaat ise bu proje için modern demiryolu inşasını bünyesine kattığı Heitkamp Construction...