26 / 04 / 2024

rönesans kredi derecelendirme notu

rönesans kredi derecelendirme notu

Rönesans Holding A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kredi derecelendirme notuyla ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

Ata GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kredi derecelendirme hizmeti kapsamında "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş" ile bugün 1 yıllık kredi derecelendirme sözleşmesi imzalandı...

Rönesans Holding'in kredi notu revize edildi!

Rönesans Holding A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notuyla ilgili açıklama yaptı. 

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

Rönesans Holding'in kredi derecelendirme notu güncellendi!

Rönesans Holding A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kredi derecelendirme notuyla ilgili açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun kredi derecelendirme notu teyit edildi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notunun teyidi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO kredi derecelendirme notu olumlu olarak belirlendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun kredi derecelendirme notu güncellendi!

Deniz GYO'nun kredi derecelendirme notu güncellendi. Deniz GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notum (TR) A-1, her iki not görünümünü ise "Durağan" olarak belirlendi.

İş GYO'dan kredi derecelendirme notu açıklaması!

SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri, İş GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notunu (TR) AA, Kısa Vadeli Ulusal Notunu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit etti.

rönesans kredi derecelendirme notu Haberi

rönesans kredi derecelendirme notu

Rönesans Holding A.Ş bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kredi derecelendirme notuyla ilgili açıklama yaptı. 


Rönesans Holding tarafından açıklama şu şekilde:

Rönesans Holding A.Ş'nin Yerel Para Tahvil İhraçlarının Nakit Akımlarının Uzun ve Kısa Vadeli Ulusal Notları  JCR Eurasia Rating tarafından  ‘AA - (Trk)' ve ‘A-1+ (Trk)' olarak teyit edilmiş,  görünümleri ise 'Stabil' olarak belirlenmiştir.İlgili basın açıklamaları ve rapor ekte yer...