28 / 03 / 2024

Rönesans - Tekfen İzmir lokasyon

Rönesans - Tekfen İzmir lokasyon

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselecek olan proje Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilecek. Proje 2 adet konut ve 1 adet ofis kulesi şeklinde yükselecek.Peki Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim!

Tekfen - Rönesans Konak Projesi iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İzmir'in Konak ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 konut ve 1 ofis bloğundan meydana geliyor.

Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

İçerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinin bulunduğu proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Rönesans - Tekfen İzmir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 241 06 03 olarak belirlendi.

Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Toplam arsa alanı 38 bin 781 metrekare olarak belirlenen Tekfen - Rönesans İzmir Projesi'nde rezidans, ofis ve alışveriş merkezi yer alacak. Peki Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Tekfen - Rönesans İzmir Projesi!

Toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselen projede Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı ile inşa edilecek. Tekfen - Rönesans İzmir Projesi Konak çevre yollarının kesişim noktasında yükseliyor.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde son durum ne?

Yakın zamanda satışa çıkması planlanan Tekfen - Rönesans İzmir projesi 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor, projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor...

Tekfen ve Rönesans İzmir'de ortak proje inşa edecek!

Tekfen Grubu, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Emlakı ihmal ettiklerini söyleyen şirketin CEO'su Osman Birgili, "Hep İstanbul'la yurda dönüş yaptık. Rönesans'la ortak İzmir'de proje yapacağız" dedi.

Tekfen Rönesans İzmir satış ofisi!

Tekfen-OZ-Rönesans imzası ile hayata geçirilen İzmir Konak projesi 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte İzmir Konak satış ofisi iletişim bilgileri...

Tekfen-Rönesans İzmir projesi yıl sonunda satışta!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin 2015 yılı sonunda satışa çıkarması planlanıyor. 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselen projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor.

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

Rönesans - Tekfen İzmir lokasyon Haberi

Rönesans - Tekfen İzmir lokasyon

2 adet konut ve 1 adet ofis kulesi şeklinde yükselecek olan proje Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde elli ortaklığı ile hayata geçiriliyor.


Proje içerisinde 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezi, 60 bin metrekarelik rezidans ve ofis blokları bulunuyor.


Optimum Outlet ile üç yıl önce İzmir’e giriş yapan Rönesans Holding imzasıyla yükselen proje toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselecek. 


Rönesans - Tekfen İzmir projesi Çınarlı Mahallesi'nde ve kuzeyde  Ankara  Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasında, Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında yükseliyor.


Rönesans - Tekfen İzmir iletişim!

Web  adresi: http://www.rgy.com.tr/

Telefon: +90 212 241 06 03

Tülay...