16 / 04 / 2024

rönesasn gayrimenkul

rönesasn gayrimenkul

Rönesans Gayrimenku'ün Ataşehir'deki arsası 2 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Rönesans Gayrimenkul'e Amerikalı fonlardan gelen ilgi sürüyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul. Rönesasn Gayrimenkul'e Amerikalı ve Asya'lı fonlardan gelen ilgi devam ediyor...

Rönesans, Euro Taurus'a hisselerinin yüzde 50'ini sattı!

Rönesans Gayrimenkul, Optimum İstanbul AVM'nin maliki Feriköy Gayrimenkul Yatırım'daki hisselerinin yarısını Euro Taurus'a devretti...

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Tawfik A Alkusayer tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kasrevi Grup Endüstriyel Ürünler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kasrevi Grup Endüstriyel Ürünler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Halit Oral tarafında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sadık Adak tarafından kuruldu. 

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödedi!

Rönesans Gayrimenkul tarafından 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 469 bin 999,99 TL tutarındaki 10.kupon ödemesi gerçekleştirildi.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arı Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arı Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Abdullah Atakur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul 3.4 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 460 bin TL tutarındaki 9.kupon ödemesi yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,47!

Rönesans Gayrimenkul tarafından ihraç edilen 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 23 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesinin faiz oranı yüzde 3,47 olarak belirlendi.

rönesasn gayrimenkul Haberi

rönesasn gayrimenkul


Rönesans İnşaat Ataşehir arsasının havadan görüntüleri için...