24 / 04 / 2024

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi adresi

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi adresi

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Akaş Kabadayı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'taKadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Ressam Şevket Caddesi' nde kuruldu.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rasyonel Global Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Birlik tarafından kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Lacivert Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cunda Global Mühendislik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Turan tarafından kuruldu.

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Koru Global Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Serkan Cesur tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi adresi

Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Ceyda Akaş Kabadayı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'taKadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Ressam Şevket Caddesi'nde kuruldu.   


Röntsan Global Mühendislik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü sanayi röntgen cihazları x ışınları gama cihazların İr 192 Se-75 CAE Sium 137 kobalt 60 ultrazonik test cihazları ile kaynak dikişleri röntgen çekimi tahribatsız malzeme tesit tahribatlı malzeme testi mühendislik müşavirlik gözetim ve taahüt işleri yapmak. 2- Konusu ile ilgili doğalgaz dönüşüm  işleri ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 3- Doğalgaz sistemleri ile ilgili malzemelerin alım satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 4- Yurt içi ve yurt dışı ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 5-DANIŞMANLIK a. Yurt içinde ve yurt dışında özel sektör ve kamu işletmeleri ve kamu kuruluşları...