25 / 04 / 2024

roro limanı kredi

roro limanı kredi

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Türkiye’nin en büyük otomotiv limanı için Japonya’dan kredi!

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

Yüksek kredi faizleri yatırımcıyı yurt dışına itiyor!

Özel sektörün uzun vadeli dış borcu Mart sonu itibariyle 203 milyar dolara yükselirken, kısa vadeli kredi borcu 18,7 milyar dolara indi. Yüksek faize rağmen Türkiye yatırım araçlarında hâlâ güvenli liman konumunda.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

Konut yatırımı için 143.8 milyar lira kredi kullanıldı!

Ev sahibi olmak isteyen tüketiciler, bankalardan son bir yılda 17.9 milyar lira kredi çekti. Böylelikle “güvenli liman” olarak görülen konuta yatırım için bankalardan toplam 143.8 milyar lira kredi kullanıldı.

İskenderun Limanı resmen Limak Holding'in!

Limak, İskenderun Limanı'nın 36 yıl süreli işletme hakkını resmen devraldı. Bu proje için 6 büyük bankadan toplam 425 milyon dolarlık kredi temin ettiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Kredinin toplam vadesi 13.5 yıl, geri ödemesiz dö

Garanti, Türkiye'nin en büyük konteyner limanı kredi verdi

Garanti Bankası, Marport Liman İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye, 185 milyon dolar tutarında, 7 yıl vadeli kredi sağladı

Doğalgaz alana faizsiz kredi imkanı!

Doğalgaz kullanımını artırmak amacıyla düzenlenen kampanya vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sunuyor

Emlak vergisi ve harçları kredi kartıyla ödenecek!

Gelir İdaresi Başkanlığı, kredi kartıyla vergi ödenmesi uygulamasını yaygınlaştırmaya hazırlanıyor

İzmirliler liman için Ankara'ya iki plan sundu

Alsancak Limanı için İzmirlilerin sunduğu plana göre ya işletme İzmirliler'de, gelir devlette kalır, yada yap-işlet-devret yapılır

Mersin Limanı 'lider liman' konumuna yükseldi!

Mersin Limanı'nın Türkiye'nin güneyinde "lider liman" konumuna yükseldiği bildirildi

Tarım Kredi'nin AVM projesi yeniden gündemde

Tarım Kredi, bu yıl hem alışveriş merkezi hem de konut yapımı işini genişletmeyi planlıyor

Tarihi Dover Limanı 500 milyon sterline satılacak!

İngiltere Başbakanı Gordon Brown'un Dover Limanı'nın Fransızlara satacağı haberleri, muhalifeti öfkelendirdi

DD Mortgage konut kredisi portföyünü Yapı Kredi'ye devretti

Yapı Kredi ve Türkiye'nin ilk konut finansmanı şirketi DD Mortgage, Türkiye'de bir ilke imza atarak ilk konut kredisi portföyü devrini gerçekleştirdi

roro limanı kredi Haberi

roro limanı kredi

Türkiye’nin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan otomotiv odaklı Ro-Ro limanının inşası için 2018'de Nippon Yusen Kaisha (NYK Line) ile 110 milyon dolarlık yatırım kararı alan OYAK tarafından, Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC) ve MUFG Bank ile kredi anlaşması imzalandı.

OYAK'ın yaptığı açıklamaya göre, OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeleri AŞ, Türkiye’nin en büyük otomotiv limanının inşası için adımlarını hızlandırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 110 milyon dolarlık yatırım için gerekli olan tutarın 44 milyon doları Japonya Uluslararası İşbirliği Bankası (JBIC) tarafından karşılanırken, kalan kısmın da bir bölümü MUFG Bank (Mitsubishi UFJ Financial Group) tarafından sağlanacak. Yapılan bu kredi anlaşmasının, Türkiye ile Japonya arasındaki ekonomik iş birliklerinin artmasına da ön ayak olması bekleniyor.

"Bu sözleşme, ülkemize ve OYAK’a olan güveninin göstergesi"


Açıklamada görüşleri...