25 / 04 / 2024

Rota Aydınoğlu iletişim

Rota Aydınoğlu iletişim

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları 224 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 1+1 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Rota Aydınoğlu satış ofisi!

Rota Aydınoğlu satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 6 blokta 439 daireden meydana gelen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları!

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipi de mevcut.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları!

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları 224 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 1+1 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Rota Aydınoğlu fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul'un Maltepe bölgesine hayata geçirilen projede satışlar hız kesmeden devam ediyor. 

Rota Aydınoğlu'nda şeker gibi fırsat! 224 bin TL'ye 1+1!

Rota Aydınoğlu'nda şeker gibi fırsat sunuluyor. Projede peşin alımlarda 1+1 daireler 224 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Rota Aydınoğlu iletişim Haberi

Rota Aydınoğlu iletişim

Rota Aydınoğlu projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen proje Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Rota Aydınoğlu projesinde şirket bünyesinde senetle 60 ay taksit imkanı sunuluyor. 

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları!

1+1 daireler 224 bin TL, 
2+1 daireler 340 bin TL, 
3+1 daireler 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


1+1 dairelerin 54-82 metrekare, 2+1 dairelerin 82-134 metrekare, 3+1 dairelerin 130-162 metrekare olarak tasarlandığı proje 6 blokta 439 daireden meydana geliyor.

Rota Aydınoğlu projesinde fitness salonu, buhar odası, bilardo, masa tenisi, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, peyzaj, sauna bulunuyor. 

Adres: Girne Mah. Girne Cad. No: 94 Maltepe / İSTANBUL 


Tel: 444 63 48  
Web: http://www.rotaaydinoglu.com
Ezgi...