25 / 04 / 2024

rota ofis adres

rota ofis adres

Mert Döküm İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da konumlandırılan Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanılabiliyor. Mert Döküm İnşaat Rota Office teslimleri 2014 sonunda yapılacak.

Rota Ofis projesi!

Mert Döküm İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkan dan oluşan Rota Ofis projesi detayları...

Rota Ofis projesi!

Rota Ofis projesi Mert Döküm İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Rota Ofis İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Halkalı bölgesinde yükseliyor. Rota Ofis projesinde 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri yer alıyor...

Mert Döküm İnşaat Rota Office iletişim!

Mert Döküm İnşaat Rota Office iletişim adresi ve telefon numarası şöyle: Atakent Mahallesi 221. Sokak 34303 Halkalı- Küçükçekmece / İSTANBUL - 0212 472 76 82

Rota Office satılık ofis!

Rota Office satılık fiyatları şöyle: 1+1 home ofisler 234 bin TL ile 243 bin TL arasında, 2+1 home ofisler 297 bin TL ile 315 bin TL arasında, 120 metrekarelikler ise 375 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor...

Rota Ofis!

Rota Ofis Avrupa Yakası Halkalı 'da yükseliyor, satış sürecinin devam ettiği Rota Ofis projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofisler bulunuyor...

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Avrupa Konutları Yamanevler adres!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.672 daire, 2 ofis bloğu ve 38 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Yamanevler adres bilgileri...

Perola Residence adres bilgileri!

İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa edilen Perola Residence projesi 209 rezidans daire, 31 home ofis ve 2 ticari birimden meydana geliyor. Perola Residence adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri!

12 blok şeklinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari birimden meydana geliyor. Mahall Bomonti İzmir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuyumcukent Karat 34 adres!

Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim yer alıyor. Kuyumcukent Karat 34 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Rota Mavi Evleri adres!

Rota Mavi Evleri adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Rota Mavi Evleri projesinde fiyatlar 273 bin liradan başlıyor...

Rota Mavi Yakacık satış ofisi!

Rota Mavi Yakacık satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Rota Mavi projesine ön talep toplanıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres!

Ofis alanlarının 236 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı sçeneket tasarlandı. Avrupa Kale Cevizlibağ Konutları adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da bulunuyor.

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.

Ofis Gökçadır adres bilgileri!

Ofis Gökçadır projesi Gökçadır İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede toplam 38 adet ofis ve 6 adet dükkan yer alıyor. Ofis Gökçadır adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

rota ofis adres Haberi

rota ofis adres

Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Halkalı2da inşa ediliyor. İçinde 90 ofis ve 61 dükkanın yer aldığı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Mert Döküm İnşaat Rota Office teslimleri 2014 sonunda yapılacak.


Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı!


Mert Döküm İnşaat Rota Office ödeme planı kapsamında projede banka rkedisi imkanından yararlanılabiliyor. 


Rota Office nerede?


Rota Office adres bilgilerine göre proje, Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.


Mert Döküm İnşaat Rota Office dükkan fiyatları 255 bin liradan başlıyor. 


Mert Döküm İnşaat Rota Office iletişim!


Telefon: 0212 472 76 82

Web: