25 / 04 / 2024

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 



İzmir'de faaliyet gösteren Ofis Alsancak, şirketlerin sanal ofis, hazır ofis, toplantı odası kiralama sorunlarını çözüme kavuşturuyor..

Pandemide İzmirli şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıysan Ofis Alsancak kurucusu Gültaç Ertem "İzmir’in en prestijli bölgesi olan Alsancak Heris Tower da 9. Kattayız. Tek faaliyet kolumuz olan Hazır Ofis, Sanal Ofis ve Toplantı Odası kiralama sektöründe 5 yıldır firmalara hizmet veriyoruz. Pandemi döneminde firmaların maddi ve manevi olarak çok yıprandığını görüyoruz, birçok firma şirketlerini kapatmamak için firmalarını beklemeye aldılar. Bu firmalar aynı zamanda maliyetlerini düşürmek adına sanal ofisleri tercih etmeye başladı. Bizlerde yeni nesil çalışma sistemimizi onların istek ve taleplerine göre minimum maliyetli şekilde sunuyoruz" dedi.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal ofis sektörü böyle bir zamanda firmaların kurtarıcısı olacağını söyleyen Ertem "Her şeye rağmen pandemi döneminde hızla değişen talepler dolayısıyla yeni, mekana bağlı kalmadan çalışabilen sektörler ortaya çıkmış bulunmakta. Bu sektörlerin maliyetlerini düşürmek operasyonel anlamda işlerini kolaylaştırmak için şirket kuruluşlarını sanal ofislerde yapmayı tercih ettiğini görüyoruz. Sanal ofislerde firmaların bir çok ihtiyacına cevap verecek hizmetler sunuyoruz. Bunlar vergi levhalarında yasal olarak gösterebilecekleri adres, posta, kargo bildirimleri ve takibinin yapılması, sekretarya, firmaya ait telefon numarası tahsisi, kişiye özel çalışma alanları ve toplantı odası kullanım imkanı. Bu hizmetlerin yanı sıra firmalara hizmet faturası kesildiği için faturalarda KDV avantajı doğarken aynı zamanda Stopajdan da muaf oluyorlar. Ofis Alsancak firmaların Hazır Ofis, Sanal Ofis, Toplantı Odası ve çalışma alanı ihtiyaçlarına cevap vererek firmalara avantaj kazandıracak ”  şeklinde konuştu.  
 

Ofis kiralama sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 


Geri Dön