24 / 04 / 2024

Botanika, bahçenizin tüm su ihtiyacını karşılıyor!

Botanika, bahçenizin tüm su ihtiyacını karşılıyor!

Yemyeşil bir bahçede birbirinden canlı çiçeklerle bu yazı geçirmeyi mi arzuluyorsunuz Botanika, Raco Expert Metal Uçlu Hortum Tabancası ve Raco Expert Hortum Tabancası ile bahçenizin tüm su ihtiyacını karşılıyor, yeşil dostlara hayat katıyor



şžehir hayatı, iş yoğunluğu ve yorgunluk derken bahçenizdeki bitkileri sulamak özellikle yaz sıcağında imkansız hala gelebiliyor. Yazın kavurucu güneşinde bahçenizi canlı tutmanın yolu, düzenli ve sağlıklı sulamaktan geçiyor. Hobi bahçeciliği alanında öncü Botanika, sunduğu Raco Expert Metal Uçlu Hortum Tabancası ve Raco Expert Hortum Tabancası ile bahçenizdeki yeşil dostlarınızın ihtiyaç duydukları suya en doğru şekilde kavuşmalarını sağlıyor.

Bahçenizdeki bitkiler de ilgiye ihtiyaç duyar. Botanika, her zaman olduğu gibi bahçe ve bitki bakımında ihtiyaç duyduğunuz tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Botanika bunları düşünerek, RACO Expert 'in sunduğu Metal Uçlu Hortum Tabancası ve Raco Expert Hortum Tabancasını bahçe severlerle buluşturuyor. Sağlam, kaliteli metal ucu ve gövdesi sayesinde darbelere dayanıklı olan RACO Expert 'in Metal Uçlu Hortum Tabancası, düz ve sisleme püskürtmeli ayarları ile evinizin, arabanızın ve tabii ki bahçenizin etrafını temizlemek, su israfını önlemek için ayarlanabiliyor.

Raco Expert 'in Hortum Tabancası da düz, sisleme, yoğun duş püskürtmeli ayarları ile evinizin, arabanızın ve bahçenizin etrafını temizliyor, su israfını önlüyor ve en önemlisi bahçenizdeki bitki ve çiçeklerin en temel besin kaynağı olan su ihtiyaçlarını karşılıyor.

Uzmanından bahçeniz için sulama önerileri
 
Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan şžamcı sulama ile ilgili olarak; “Sulama işini sabah serinliğinde yapmak gerekir. Sıcak havada sulamak bitkiye zarar verecektir. Ayrıca sulamanın ölçülü olması gerekmektedir. Bitkilerinizi oksijensiz bırakmadan ölçülü sulama yapmanız gerekir. Bitkileri sabah saatlerinde sulamak en iyi olacaktır. Böylelikle güneş hızla suyu yaprakta kurutacak ve herhangi bir hastalığın oluşması önlenecektir. Bahçenize eşit bir sulama oluşturmak için birden fazla su fıskiyesi kullanabilirsiniz ” açıklamasında bulundu.


Geri Dön