19 / 04 / 2024

Roya Yapı Afşin Aykanat

Roya Yapı Afşin Aykanat

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin'e kazandırılacak millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Türkiye'de önceliği işlev olan yapılar inşa edilmeli!

Türkiye deprem bölgesinde yer alan bir ülke, Bu sebeple yapı stoklarının depreme dayanıklı hale getirilmesi ve depreme dayanıklı konutların inşa edilmesi gerekiyor. Türkiye'de önceliği işlev olan yapılar inşa edilmeli...

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Roya Yapı Afşin Aykanat Haberi

Roya Yapı Afşin Aykanat

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla yola çıkan Roya Yapı, ilk projesinde kaba inşaatta sona yaklaştı. 3 ortakla yola çıktıklarını belirten Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Ortaklarımızdan biri güçlü bir mimarlık şirketi, biri birçok projeye imza atmış inşaat geliştirme firması bir diğeri de arazi geliştirmeye odaklanmış bir firma. Güçlerimizi birleştirip sektöre adım attık. Odağımıza kaliteyi, uygun fiyatı ve fonksiyonelliği yerleştirdik.


Afşin Aykanat

İlk projemizi inşa etmeden önce de bir anket çalışması yaptık. 'Roya Nova' ismiyle yükselen projemiz İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olduğu için burada oturma potansiyeli olan finansçılara bir projeden neler bekliyorsunuz diye sorduk gelen cevaplarla da projemizi şekillendirdik”...