23 / 04 / 2024

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.



Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mimar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla yola çıkan Roya Yapı, ilk projesinde kaba inşaatta sona yaklaştı. 3 ortakla yola çıktıklarını belirten Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Ortaklarımızdan biri güçlü bir mimarlık şirketi, biri birçok projeye imza atmış inşaat geliştirme firması bir diğeri de arazi geliştirmeye odaklanmış bir firma. Güçlerimizi birleştirip sektöre adım attık. Odağımıza kaliteyi, uygun fiyatı ve fonksiyonelliği yerleştirdik.


Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Afşin Aykanat

İlk projemizi inşa etmeden önce de bir anket çalışması yaptık. 'Roya Nova' ismiyle yükselen projemiz İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olduğu için burada oturma potansiyeli olan finansçılara bir projeden neler bekliyorsunuz diye sorduk gelen cevaplarla da projemizi şekillendirdik” dedi.


Geri Dön