27 / 04 / 2024

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.



 

Tago Mimarlık, Ared Yapı ve DRS Yapı’nın ortak güç birliğinin bir yansımasını oluşturan Roya Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. İstanbul Finans Merkezi'nin yanıbaşında hayata geçirdiği Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren firma üç yeni proje daha inşa edecek.

 

Roya Nova Rezidans’ın ardından Roya Rosa, Roya Gold gibi yeni projeleri de satışa çıkaracak olan Roya Yapı, Çengelköy'deki projesi için de çalışmalara başladı. Roya Nova Rezidans'ın lansmanında konuşan Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Projelerimizin fizibilite ve planlama aşamaları üzerinde titizlikle çalışıyoruz.”  dedi.

 

Roya Yapı, 2018 yılında, üzerinde Sancaktepe Kipa’nın bulunduğu 20 dönümlük ve büyük bir kısmı kendisine ait olan arazide 400 milyon TL’lik yatırım yapacak. Bu arsada hayata geçireceği 500 daireden oluşan Roya Roza projesinin inşaatına başlayacak olan şirket, Altunizade’deki arsasında ise 25 milyon TL’lik yatırımla Roya Gold projesini inşa ediyor. 

 

Roya Nova Rezidans
Roya Nova Rezidans'ta 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 251 daire ve 4 ticari ünitede bulunuyor. Dün satışa çıkan Roya Nova Rezidans’ta metrekare fiyatları 5 bin 800 TL’den başlıyor. 

 

Web: http://royayapi.com.tr/


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön