20 / 04 / 2024

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.



 

Türkiye’nin önemli merkezleri ve İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezlerinden biri’ haline getiren Mar Yapı, sinema kampanyasına, Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmi ile start verdi.

 

Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirilen gösterim öncesi konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 2018 yatırım planları hakkında açıklamalar yaptı. 

 

Mar Yapı dan 3 yeni proje geliyor!

 

2018'de Sefaköy, Bodrum ve İzmir'de yeni projeler hayata geçireceklerini söyleyen Özkök, şöyle konuştu:  “Mar Yapı olarak kuruluşumuzdan itibaren gerçekleştirdiğimiz uluslararası işbirliklerimize Wanda Group’u da eklemekten dolayı çok mutluyuz. Yatırımlarımıza 2018'de de hız kesmeden devam edeceğiz. Yakın dönemde Küçükçekmece Sefaköy’de yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. 2018'de yeni bölgelerde de yatırımlarımız olacak. İzmir’de bir “G” projesi inşa etmeye hazırlanıyoruz. Bodrum’da devam eden projemizin yanında yine bölgede projelerimizin sayısını arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön