28 / 03 / 2024

mar yapı izmir projesi

mar yapı izmir projesi

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Mar Yapı Yaza Merhaba Partisi 16 Haziran'da!

Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Mar Yapı bu yılki yaza merhaba partisini 16 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı!

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. 

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı Dubai ve Bodrum tatili kazananları belli oldu!

Mar Yapı’nın Dubai ve Bodrum tatili ödüllü sinema kampanyasının kazananları, yapılan çekilişle belirlendi...

mar yapı izmir projesi Haberi

mar yapı izmir projesi

Türkiye’nin önemli merkezleri ve İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği projeleriyle bölgeyi cazibe merkezlerinden biri’ haline getiren Mar Yapı, sinema kampanyasına, Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmi ile start verdi.

Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirilen gösterim öncesi konuşan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, 2018 yatırım planları hakkında açıklamalar yaptı. 

2018'de Sefaköy, Bodrum ve İzmir'de yeni projeler hayata geçireceklerini söyleyen Özkök, şöyle konuştu:  “Mar Yapı olarak kuruluşumuzdan itibaren gerçekleştirdiğimiz uluslararası işbirliklerimize Wanda Group’u da eklemekten dolayı çok mutluyuz. Yatırımlarımıza 2018'de de hız kesmeden devam edeceğiz. Yakın dönemde Küçükçekmece Sefaköy’de yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. 2018'de yeni bölgelerde de yatırımlarımız olacak. İzmir’de bir “G” projesi inşa etmeye hazırlanıyoruz. Bodrum’da devam eden projemizin yanında yine bölgede projelerimizin sayısını arttırmak için çalışmalarımıza...