19 / 04 / 2024

Royal Blue nerede

Royal Blue nerede

UGB inşaatın imzasıyla Yalova'da yükselen Yalova Royal Blue'da minimum daire alanları 76 metrekareden başlayıp 497 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin teslim tarihi ise Haziran 2015'te gerçekleştirilecek..

Royal Blue Yalova nerede? Yeni proje!

Royal Blue Yalova nerede sorusuna Yalova Devlet Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor yanıtını verebiliriz, 14 blok halinde yükselen Royal Blue Yalova projesi 544 konuttan meydana geliyor ...

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Toplam 126 daireden meydana gelen Blue Sea Beylikdüzü projesi 20 bin metrekare arsa alanında 10 blok şeklinde yükseliyor. Peki Blue Sea Beylikdüzü nerede?

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

MyWay Wins Blue nerede?

Toplamda 830 adet daireden oluşan MyWay Wins Blue Rezidans Gözde Grubu tarafından inşa edilecek. Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor. Peki MyWay Wins Blue nerede?

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Grup Kartal'da dönüşüme başlıyor!

Royal Group, Kartal'da yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Daha önce bölgede Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'ı hayata geçiren şirket, yeni projesi için hak sahipleriyle anlaştı.

Royal Blue nerede Haberi

Royal Blue nerede

Royal Blue projesi denize sıfır konumda Yalova'da yükseliyor. 14 blok halinde tasarlanan proje içerisinde 544 konut bulunuyor.


Teslim tarihi Haziran 2025 olarak açıklanan Yalova Royal Blue projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon olarak tasarlandı. 32 bin metrekerelik yeşil alanıyla Royal Blue projesi, 205 metre uzunluğunda özel sahil alanına da sahip. 



Yalova Royal Blue satış fiyatı listesi ise şöyle;


1 oda salon konutlar 210 bin liradan;

2 oda 1 salon konutlar 280 bin liradan;

3 oda 1 salon konutlar 390 bin liradan

4 oda 2 salon konutlar 475 bin liradan başlayıp yükseliyor.



Projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak ta mümkün. Yalova...