24 / 04 / 2024

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.



Sky Blue projesinin ardından ikinci projesi Royal Garden Kartal Residence ile sektöründeki iddialı yükselişini sürdüren Royal Group, yine sektöre her yönü ile farklı ve iddialı bir proje sunarak sektördeki oyunun kurallarını yeniden oluşturdu. 


Doğa dostu özellikleri ile takdir toplayan Royal Gardeıı Kartal Residence Projesi, geniş sosyal alanları ile tatil konforunda günlük yaşam sunuyor. 22 ve 30 katlı iki blokta toplam 400 daireden oluşan Royal Garden Kartal Residence projesinin merak edilen tüm yönlerini Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli ile konuştuk. 


Royal Group sektörün en iyi çıkış yapan markaları arasında yer alıyor. Kısaca kurumunuzu tanıyabilir miyiz? 


Biz 2013 yılında geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan 3 yatırımcının proje bazlı sermayede güçbirliği yaptığı bir oluşumuz. Şimdiye kadar 2 başarılı projeye birlikte imza attık. İlk projemiz Kartal'da Sky Blue İstanbul ismiyle yükseldi. Sky Blue İstanbul titizlikle her detayın düşünüldüğü bir proje oldu. Burada satışlarımızın yüzde 95'i tamamlandı. İkinci projemiz ise Royal Garden Kartal Residence bu projemizde inşaat ve satışlar devam ediyor. 


Sky Blue istanbul projeniz bir çok özelliği İle insanlardan tam not aldı. Nedir projenizin bu kadar beğenilmesindeki nedenler?


Bu projemizde 'Teknolojiyi duygularınızın emrine verdik' sloganıyla yola çıktık ve güneyin huzurunu kent yaşamına taşımayı amaçladık. Projemiz 3 bin 880 metrekare arsa içinde 87 konuttan oluşuyor. Tüm daireler güney cephesine bakıyor. Bu bizim bu projede dikkat çekmeye çalıştığımız en önemli özelliğimiz. Sadece parmağınızı dokunarak girebileceğiniz çelik daire kapılan hayatı kolaylaştıracak türden. Vakumlu kat süpürge sistemi sayesinde ise uyuyan bebeğinizin odasında bile tozsuz gürültüsüz temizlik yapılabilecek teknoloji kullandık. Projede kat yüksekliği de 3 metre 60 santim olarak planlandı. 


Royal Garden Kartal Residence projesinde ödeme seçenekleriniz neler? 


Konut alıcısına peşinde yüzde 20 indirim ve vadeli alımlarda 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuyoruz. Alıcı konut bedelinin yüzde 20'sini peşin verdiğinde geri kalan bakiyeyi vade farksız 48 ayda, yüzde 30 peşinat verdiğinde ise 60 ayda ödeyebiliyor. Öte yandan kişiye özel esnek ödeme planları da oluşturabiliyoruz. 


"YÜZDE 80'NI YEŞİL ALAN OLARAK DÜZENLEDİK" 


Yüzde 80'i yeşil alan olarak tasarlanan projemizin sosyal donatı alanlarında açılır kapanır havuz bulunuyor. Böylece konut alıcısının havuzu yılın tüm günü kullanmasına olanak sağlıyoruz. Ortak kullanım alanları içerisinde ayrıca özel barbekü alanı, kameriyeler, yürüyüş parkurları ve spor alanları mevcut. Okul öncesi eğitim için kreş, müzik severler için müzik odası, oyun odaları ve kafe de yer alıyor. Proje 13 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu. Royal Garden Kartal Residence, yüzde 80'i yeşil ve ortak alanlara ayrıldı. 22 ve 30 katlı iki blokta toplam 400 daireden oluşuyor. Projede 1+1'den 5+1'e farklı konutlar bulunuyor. Teslimler Aralık 2017 olarak planlanıyor. 


Bu projenizde de güvenlik yine öne çıkıyor mu? 


Projelerinde konut alıcısının tüm duyularına hitap ediyoruz. Bu nedenle güvenlik unsuru da olmazsa olmazlarımız arasında bulunuyor. 7/24 güvenlik önlemlerinin tek başına yeterli olmadığını da biliyoruz. Bunun için çok noktadan kilitlenen ve parmak iziyle açılan daire kapıları, akıllı ev otomasyon sistemi ve ortak alan kameralarının daire içinde TV'den izlenebilmesine olanak veren unsurların hepsini Royal Garden Kartal Residence projemizde bir araya getirdik. 




www.royalgroup.com.tr




Sabah Ek


Geri Dön