29 / 03 / 2024

Royal Group

Royal Group

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Group da kentsel dönüşümde!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor. Proje 24 ayda tamamlanacak.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Reem    Fshesh kuruldu.

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdolnajım Raeısı tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idan Al Battawı ve Mohammed Al Mattawı ortaklığında kuruldu. 

Bahar ayları inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, kış aylarının etkisini yitirmesiyle birlikte inşaat sektörünün hareketlenmeye başladığını belirtiyor..

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Büyüyen Türkiye için gelişen bir inşaat sektörüne ihtiyaç var!

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

Royal Group Haberi

Royal Group

Sky Blue projesinin ardından ikinci projesi Royal Garden Kartal Residence ile sektöründeki iddialı yükselişini sürdüren Royal Group, yine sektöre her yönü ile farklı ve iddialı bir proje sunarak sektördeki oyunun kurallarını yeniden oluşturdu. 


Doğa dostu özellikleri ile takdir toplayan Royal Gardeıı Kartal Residence Projesi, geniş sosyal alanları ile tatil konforunda günlük yaşam sunuyor. 22 ve 30 katlı iki blokta toplam 400 daireden oluşan Royal Garden Kartal Residence projesinin merak edilen tüm yönlerini Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli ile konuştuk. 


Royal Group sektörün en iyi çıkış yapan markaları arasında yer alıyor. Kısaca kurumunuzu tanıyabilir miyiz? 


Biz 2013 yılında geçmişleri inşaat, sanayi ve ticaret olan 3 yatırımcının proje bazlı sermayede güçbirliği yaptığı bir oluşumuz. Şimdiye kadar 2 başarılı projeye birlikte imza attık....