23 / 04 / 2024

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...



Royal Garden Kartal projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı. Projede anahtar teslimi Nisan 2018'de yapılacak. Royal Group imzası ile hayta geçirilen proje 180 milyon TL yatırım bedeline sahip.

13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Royal Garden Kartal projesi 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal’ın silüetinde özel bir yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 79 metrekare ile 367 metrekare arasında değişiyor. E-5’e ve sahil yoluna yakın konumda yer alan Royal Garden Kartal projesi lokasyon olarak metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 kilometre mesafede bulunuyor. 

"Royal Garden projesiyle çok yoğun bir ilgi gördük"

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli projeleyle ilgili bir takım açıklamalarda bulundu. Çehreli, "Royal Group olarak bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz her zaman ‘Bir konuttan çok yaşam merkezi’ yaratmak oldu. Bunun için tüm süreçleri insan mutluluğu çerçevesinde tanımlayarak hareket ettik. Royal Garden projemizin temelini de mutluluk, prestij ve yüksek standartlar üzerinde kurduk. Amacımız insanların yaşamlarına değer katabilecek ayrıcalıklı bir proje ortaya koymaktı. Gördüğümüz ilgi, satış rakamları ve aldığımız geri dönüşlere baktığımızda bunu başardığımızı görüyorum. Bu sonuç, 2018 yılında başlayacağımız yeni projelerimiz için motivasyonumuzu güçlendiriyor" şeklinde konuştu.

“Bu projemizle Avrupa’nın en iyisi seçildik”

Tolga Çehreli; "Bu projemizle Dünya’da İnşaatın Oscar’ları olarak nitelendirilen ve sektörün en saygın ödülleri arasında gösterilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden birincilikle döndük. Böyle prestijli bir yarışmada ülkemizi temsil ediyor olmak ve birçok dünya deviyle birlikte yarışıp bu ödülleri almak ayrı bir mutluluk. Royal Garden projesinin global arenada yakaladığı başarıyla hem Türkiye’de hem de dünyada varlığımızı kanıtladığımıza inanıyorum" dedi. 

www.royalgroup.com.tr


Geri Dön