18 / 04 / 2024

Royal Garden Kartal nerede

Royal Garden Kartal nerede

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal ev fiyatları!

Toplam 374 konuttan meydana gelen Royal Garden Kartal projesi Royal Group imzasıyla hayata geçiriliyor. Royal Garden Kartal ev fiyatları 435 bin TL’den başlıyor.

Royal Garden Kartal'da 497 bin TL'ye 2+1!

Dairesini uzun vadede almak isteyenleri de unutmadıklarını belirten Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli “Uzun vade seçeneğinden yararlanmak isteyenler için vade farkı uygulamıyoruz. 2+1 dairenin fiyatı yine 497 bin liradan başlıyor.

Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanyası başladı!

Royal Group, satışa bu ay sunduğu Royal Garden Kartal Residence projesinde devrim gibi bir yeni yıl kampanyası yaparak ev almayı kolaylaştırdı.

Royal Garden Kartal'da Aralık 2017'de teslim daireler!

Royal Group, yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı İstanbul’un Anadolu yakasının yıldızı Kartal'da hayata geçiriyor. Proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor.

Royal Garden Kartal Residence’ta 120 aya varan kredili ödemelerle!

Royal Garden Kartal Residence’da 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 296 bin liradan, 2+1 daireler 397 bin liradan, 3+1 dairelerse 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Royal Garden Kartal'da 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da Royal Group imzasıyla yükselen Royal Garden projesinde 374 adet konut bulunuyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 255 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Royal Group Royal Garden Kartal'da 255 bin TL'ye!

Royal Garden Kartal'da toplamda 374 daire yer alıyor. 1+1 ile 5+1 arasında farklılık gösteren daire seçeneklerine sahip projede Royal Group imzası bulunuyor.

Royal Garden Kartal'da 520 bin TL'ye 3+1!

Toplamda 374 adet daireden meydana gelen projede Royal Group imzası bulunuyor. Royal Garden Kartal projesinde daireler 1+1'den 5+1'e kadar yer alıyor.

Royal Garden Kartal'da 1+1 daireler 255 bin liraya!

Royal Group tarafından hayata geçirilen projede 1+1 ile 5+1 arasında farklılık gösteren daireler yer alıyor. Toplamda 374 dairenin bulunduğu proje İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

Royal Garden Kartal'da 3+1 daireler 520 bin TL'ye!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Toplamda 374 daireden oluşan projede dairelerin alanları 78 metrekareden başlıyor.

Royal Garden Kartal kampanya!

13 bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen Royal Garden projesinden ev alanlara şirket bünyesinde 30 aya sıfır faiz kampanyası uygulanıyor. İşte, Royal Garden Kartal kampanya detayları...

Royal Garden Kartal'da yüzde 40 peşinde 30 ay vadeli ödemelerle!

Sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanısıra, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden meydana gelen projede teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Royal Garden Kartal Residence 13 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yayılıyor.

Royal Garden Kartal'da 2 oda 1 salonlar 340 bin TL'ye!

Royal Garden Kartal Residence’da sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanısıra, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor. Proje, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Yakacık'ta 435 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Royal Garden projesi 70 milyon TL yatırım değerine sahip. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Royal Garden Yakacık yüksek yatırım değeriyle kazandıracak!

Kartal’ın en önemli lokasyonlarından Yakacık’ta inşa edilecek olan Royal Garden Yakacık, yüksek yatırım değeriyle önemli bir yatırım aracına dönüşüyor.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Royal Garden Yakacık satış ofisi!

11 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Royal Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da beş blok olarak yükseliyor. Projedeki peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Royal Garden Royal Group teslim tarihi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılan Royal Garden projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Royal Group teslim tarihi ne zaman?

Royal Group'tan Altınok Öz'e ziyaret!

İş dünyasının öne çıkan firmalarından olan Royal Group, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Royal Garden Kartal nerede Haberi

Royal Garden Kartal nerede

Anahtar teslimlerinin Nisan ayında başlayacağı Royal Garden Kartal projesi  22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde yükseliyor. 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal’ın silüetinde özel bir yer alıyor.
   
13 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Royal Garden Kartal’da 2.000 metrekareye yakın oturma alanı, içine motorlu araç alınmayan 11.500 m2 net peyzaj alanı ve 400 dairesiyle, “İstanbul’un en yeşil rezidansı” iddiasını da kanıtlamış oluyor. 


“Gördüğümüz ilgi en önemli motivasyon kaynağımız”

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli;  “Royal Group olarak bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz her zaman ‘Bir konuttan çok yaşam merkezi’ yaratmak oldu. Bunun için tüm süreçleri insan mutluluğu çerçevesinde tanımlayarak hareket...