19 / 03 / 2024

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...



Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi anahtar teslimleri Nisan ayında yapılacak. Teslim için geri sayımın başladığı proje 180 milyon TL yatırımla hayata geçirildi. proje 22 ve 30 katlı 2 blok olarak yükseliyor. 

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli projeyle ilgili açıklamlarda bulundu. Çehreli, "Royal Group olarak bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz her zaman ‘Bir konuttan çok yaşam merkezi’ yaratmak oldu. Bunun için tüm süreçleri insan mutluluğu çerçevesinde tanımlayarak hareket ettik. Royal Garden projemizin temelini de mutluluk, prestij ve yüksek standartlar üzerinde kurduk. Amacımız insanların yaşamlarına değer katabilecek ayrıcalıklı bir proje ortaya koymaktı. Gördüğümüz ilgi, satış rakamları ve aldığımız geri dönüşlere baktığımızda bunu başardığımızı görüyorum. Bu sonuç, 2018 yılında başlayacağımız yeni projelerimiz için motivasyonumuzu güçlendiriyor" ifadelerini kullandı.

1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Royal Garden Kartal’da daire alanları 79 metrekare ike 367 metrekare arasında değişiyor. Projede bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları, konutlara özel barbekü alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, kadın ve erkeklere özel SPA Üniteleri, Türk hamamı, sauna, buhar odaları gibi imkanlar sunuluyor. 

E-5’e ve sahil yoluna oldukça yakın, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 kilometre uzaklıkta yer alan Royal Garden Kartal projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise kilometre mesafede yer alıyor.


Web: www.royalgroup.com.tr


Geri Dön