28 / 03 / 2024

Royal Garden Kartal Residence’ta 120 aya varan kredili ödemelerle!

Royal Garden Kartal Residence’ta 120 aya varan kredili ödemelerle!

Firma: Royal Group

Proje: Royal Garden

Royal Garden Kartal Residence’da 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 296 bin liradan, 2+1 daireler 397 bin liradan, 3+1 dairelerse 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Kartal’da kentsel dönüşüm deyince akla gelen ilk firma olan  Royal Group  en yeni projesi  Royal Garden  Kartal Residence’ı satışa çıkardı. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören ve yüzde 30’u satılan  Royal Garden  Kartal Residence, iki blokta 374 daireden oluşuyor. Sakinlerine apartman fiyatlarıyla deniz ve adalar manzaralı rezidansta yaşama ayrıcalığı sunan projede 1+1 dairelerin peşin fiyatı 296 bin liradan başlıyor.


Royal Group, yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı İstanbul’un Anadolu yakasının yıldızı Kartal'da hayata geçiriyor. Proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören ve yüzde 30’u kısa sürede satılan Royal Garden Kartal Residence, sakinlerine yüksek yaşam kalitesi ve yüksek yatırım değeri sunuyor. Şehrin içinde lüks, kalite ve konfor arayanların yanısıra 3 metre 50 santim kat yüksekliğiyle ferah bir yaşama adım atmak isteyenler için de inşa edilen proje, muhteşem deniz ve adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.  


Royal Garden Kartal Residence’da büyüklüğü 79 metrekare ile 367 metrekare arasında değişen 1+1’den 5+1’e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Projede yer alan 1+1 daireler 296 bin liradan, 2+1 daireler 397 bin liradan, 3+1 dairelerse 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Vadeli fiyatlarda ise, lansman kampanyası boyunca daire bedelinin yüzde 30’unu peşinat olarak verenler geri kalanını 30 ay boyunca hiç faizsiz ödeme imkanına sahip oluyor. Buna göre peşin fiyatı 296 bin lira olan 1+1 daire için vadeli satıştan 97 bin lira peşinat verenler 30 ay boyunca 7 bin 500 lira taksit ödeyerek ev alabilecek. Bu arada isteyen konut alıcısı İş Bankası garantörlüğünde 120 aya kadar kredi de kullanabilecek.


İlk alan kazanacak

Lansman fiyatlarının ay sonuna kadar geçerli olacağını söyleyen  Royal Group  Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, “İlk fiyat avantajından ve öncelikli daire seçeneğinden yararlanmak isteyen herkesi lansman kampanyası boyunca satış ofisine bekliyoruz” dedi. Hızlı davranıp projeden ilk daire alanların çok kazançlı çıkacağını belirten Çehreli, “Royal Garden Kartal Residence proje bitim tarihine kadar projeksiyonumuza göre en az yüzde 50 prim yapacak. Oturum için de yatırım için de en doğru seçim Royal Garden Kartal Residence" diye konuştu.


Aralık 2017’de teslim

Tolga Çehreli’nin verdiği bilgiye göre İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da hayata geçen Royal Garden Kartal Residence, bir kentsel dönüşüm projesi. 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşan projede, inşaat çalışmaları da başladı. Royal Garden Kartal Residence’ın Aralık 2017’de bitirilmesi planlanıyor. 


Yeşil ve mavi buluştu

Panoramik deniz ve adalar manzarası sayesinde sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını aralayan Royal Garden Kartal Residence, muhteşem peyzajıyla da fark yaratıyor. Yüzde 80’i açık alanlara ayrılan projede, daire başına 30 metrekare yeşil alan düşüyor. Projede, bisiklet, yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları ve konutlara özel barbekü alanı da bulunuyor. Royal Garden Kartal Residence’da, lobi, açılır/ kapanır sistemle yaz kış kullanılabilen havuz ve içerisinde jakuzi, sauna, Türk hamamı, soyunma odaları ve duşun bulunduğu spa merkezi, spor salonu, kafe ve kreş site sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra her daireye kapalı otopark alanı da veriliyor.


Dünyanın en büyük adalet sarayının yanında

Royal Garden Kartal Residence, dünyanın en büyük adalet sarayı olan Anadolu Adalet Sarayı’na 2 km, İDO Kartal’a 3 km, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 km uzaklıkta bulunuyor. Çevresinde çok sayıda hastane, okul ve alışveriş merkezi bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 km mesafede yer alıyor. 



Royal Garden hakkında detaylı bilgi için tıklayın                                          

 444 5 795


projeye sor



Geri Dön