19 / 04 / 2024

Royal Garden Kartal Residence'ta kampanya uzatıldı!

Royal Garden Kartal Residence'ta kampanya uzatıldı!

Royal Group gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim’e kadar uzatma kararı aldı.



Tüm dairelerin yüzde 30 indirimli olarak satışa sunulduğu kampanya kapsamında şirket bünyesinde 30 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Kartal’da hayata geçen proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor. Royal Garden Kartal Residence’da 2+1 dairelerin peşin fiyatı 355 bin liradan başlıyor. Doğru lokasyonda, doğru fiyatla satışa çıkan projelerin her zaman satacağını belirten Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli “Royal Garden Kartal Residence’ın gördüğü yoğun ilgiyi de buna bağlıyoruz. İstanbul’un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonu Kartal’da inşa edilen projemiz sunduğu imkanlar ve uygun fiyatı nedeniyle tercih ediliyor” dedi.


Gayrimenkul her dönem kazandırır


Royal Garden Kartal Residence’dan bu fiyatlarla bugün daire alanların proje bittiğinde yüzde 70 kâr edeceğini belirten Çehreli “Gayrimenkul her zaman en güvenli yatırım aracı. Sahibine her dönem kazandırır. Alırken kazanmak isteyen herkesi kampanyadan yararlanmaya bekliyoruz” dedi. Royal Garden Kartal Residence, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor. Projede, sınırlı sayıda 1+1 dairenin yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor. Royal Garden Kartal Residence’da büyüklüğü 78-360 metrekare arasında değişen dairelerin büyük bir kısmı panoramik, deniz ve Adalar manzarasına sahip. Proje Aralık 2017’de bitecek.


Star


Geri Dön