29 / 03 / 2024

Antasya Residence'ta 120 aya varan vade imkanı!

 Antasya Residence'ta 120 aya varan vade imkanı!

Ant Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği Antasya Residence, 617 konuttan oluşuyor. Antasya Residence, İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Projeden 120 aya varan vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...




Ant Yapı'nın Ümraniye'de hayata geçirdiği Antasya Residence, 617 konuttan oluşuyor. Antasya Residence, İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Anadolu yakasının kalbi sayılabilecek, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde, nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında bükmüyor. 

Karma proje içinde Antasya Residence, Akasya Yapının yaklaşık 50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma yapı içerisinde 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarındaki 74 metrekarelik 1+1 ve 110 metrekarelik 2+1 dairelerin yanı sıra birleştirme imkânı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek de mümkün. Üst kattaki daireler ise Avrupa yakası silueti ve orman manzarasına haldin konumda. 

Hemen yanı başında yer alacak büyük alışveriş merkezi ise sakinlerinin ihtiyaçların zaman kaybetmeden ve kolayca karşılayabilmeleri için tasarlanmış. 

2015'te teslim edilecek Ekim 2015 sonunda teslimatı yapılması planlanan projede fiyatlar birimlerin kat yükseklikleri, manzara hakimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişiyor. Ayrıca Antasya Residence projesi yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Banka kredisi kullanmadan doğrudan Ant Yapı ya borçlanmak isteyenler. yüzde 25'i peşin ödedikten sonra kalanı 2016 sonuna kadar vadelendirilebiliyor. Daha uzun vade seçenekleri için anlaşmak bankalardan Ant Yapı garantörlüğü ile 120 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanmak da mümkün. 


Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr


Vatan


Geri Dön