20 / 04 / 2024

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Port Life Tuzla'da 240 aya varan vade imkanı!

Firma: Özdemir Group

Proje: Port Life Tuzla

Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında yükselen Port Life Tuzla projesinde 2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor. Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.



Port Life Tuzla projesi Özdemir Grup tarafından Tuzla Marina’nın yanı başında inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan projede 5 katlı bloklar halinde tasarlanan 2+1 ( bahçe katı 2+1 dairelerde, bahçe kullanımı imkanı ), 3+1 ve dubleks olmak üzere toplam 184 daire yer alıyor.


İstanbul’un Anadolu’ya ve dünyaya açıldığı ulaşım noktalarının merkezinde kurulan Port Life, havalimanı, TEM, E5, Havaray, liman ve marinaya yakınlığıyla ideal bir yatırım fırsatı sunuyor.


Yakın bir zamanda hayata geçecek Türkiye’nin 3. büyük marinası, metro istasyonu,  Marmaray  bağlantısı ve nostaljik tren hattı ile değerine değer katacak kazançlı bir yatırım potansiyeli vadeden Port Life'ta her daireye 1 adet kapalı otopark düşüyor.


Port Life Tuzla’da dört mevsim dalından taze meyve yeme keyfi sunan ağaçlarıyla hayatınıza yepyeni bir kapı açıyor. Her yaştan insana hitap edebilen bir peyzaja sahip geniş bahçesi, havuz ve sosyal tesisiyle adeta şehirde tatil keyfi yaşatıyor. 


Çok amaçlı spor alanı, çocuklara özel düşünülmüş eğlenceli parkı, spor komplekslerini aratmayan fitness salonu ve alışveriş kolaylığı sağlayan mağazalarıyla Port Life Tuzla projesi Tuzla Marina’nın yanı başında yükseliyor. 


Sahil yolu ve E5 ‘e çok yakın bir konumda olan projenin TEM bağlantısı ve Marmaray sayesinde şehir merkezine kolay ulaşım imkanı bulunuyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı’na sadece 7 dakika mesafede yer alan projede yatırımcılara özel 1 yıl kira garantisi veriyor.


Port Life Tuzla’nın hemen yanı başında bulunan Pendik arabalı vapur ve deniz otobüsü; deniz yolu ile Bursa, Yalova ve Balıkesir’e gitmenin de en hızlı ve kolay ulaşım alternatifi sunuyor.

 

Port Life Tuzla da 240 aya varan vade imkanı!


Port Life Tuzla fiyat listesi:

2+1 daireler 329 bin TL’ den başlıyor,

3+1 dairelr 403 bin TL’ den başlıyor,

Dubleks daireler 503 bin TL’ den başlıyor.

 

Port Life Tuzla ödeme koşulları:

- Ödeme koşulları kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.  - Projeye özel banka koşulları ile 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

- 0 faiz seçeneği ile yüzde 50 nakit , yüzde 50 teslimata kadar taksit imkanı alıcıları bekliyor.

 

Port Life Tuzla da 240 aya varan vade imkanı!


Port Life Tuzla'da ilk etabın Haziran 2016'da, tamamı da Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 


Evliya Çelebi Mah. Çelebi Sok. No:17 Tuzla/İSTANBUL


444 56 90

Port Life Tuzla hakkında detaylı bilgi için tıklayın


projeye sor



Geri Dön