26 / 04 / 2024

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 



Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri   Akkoyun, Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu.

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini gerçekleştirmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle ......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön