25 / 04 / 2024

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited 2018

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited 2018

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Royal Suit Premium Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Suit Premium Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Özcan tarafından kuruldu.

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu...

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Royal Apart Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Apart Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli İle Emrah    Şengül tarafından kuruldu.

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim edilecek!

Kartal'da inşa edilen Royal Garden projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak. Projede satışlar devam ediyor...

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Garden Kartal’da yaşam başlıyor!

Royal Garden Kartal'da anahtar teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; "Bir projemizi daha teslim etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi...

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited 2018 Haberi

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited 2018

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri   Akkoyun, Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu.

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini gerçekleştirmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak...