23 / 04 / 2024

Royal Group projeleri

Royal Group projeleri

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün 2017 yılınına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da hayat buluyor.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Royal Group, iki projesiyle dünya arenasında yarışıyor!

Her projesinin merkezine ‘insan mutluluğunu’ koyan ve ‘önce insan’ diyerek yola çıkan Türkiye’nin lider inşaat markalarından Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da Türkiye’yi temsil edecek.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Reem    Fshesh kuruldu.

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Royal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdolnajım Raeısı tarafından kuruldu. 

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Mark Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idan Al Battawı ve Mohammed Al Mattawı ortaklığında kuruldu. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Bahar ayları inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, kış aylarının etkisini yitirmesiyle birlikte inşaat sektörünün hareketlenmeye başladığını belirtiyor..

Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan'da!

Royal Group imzasını taşıyan Royal Garden Kartal’da teslimler Nisan ayında yapılacak. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede satışların yüzde 80'i tamamlandı. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Royal Group projeleri Haberi

Royal Group projeleri

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, hem Royal Group hem de sektör adına önemli gelişmelerin yaşandığı 2017 yılını değerlendirdi.


Sürdürülebilir başarı için istikrarlı ekonomik koşullar gerekir

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, istikrarlı büyüme ve istihdamın en önemli kaynağının inşaat sektörü olduğunu ifade etti. İnşaat sektörünün her zaman canlı ve hareketli bir sektör olduğunu belirten Çehreli, "Bu canlılığı sağlayan en önemli faktörler ise büyük kentlerde devam eden kentsel dönüşüm hamleleri ve hükümetin uyguladığı yapıcı politikalar. Bu yönden bakıldığında inşaat sektörü özellikle de Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler için iç dinamikleri sayesinde ekonomiyi domine eden ve dengeleri sağlayan bir kumanda görevi görüyor. Sağladığı istihdam olanaklarıyla ülke ekonomisi üzerinde ciddi iyileştirmeleri söz konusu. Bu bağlamda sürdürülebilir bir ekonomik büyümeden söz...