28 / 03 / 2024

royal garden satılık daire

royal garden satılık daire

Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da hayat buluyor.

Royal Garden Kartal'da Adalar manzaralı daireler!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesindeki daire satış fiyatları 399 bin 200 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Royal Garden Rezidans'ta 280 bin TL'ye 2+1!

Yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen Royal Garden Rezidans projesinde daireler 145 bin TL ile 330 bin TL arasında fiyat seçenekleri ile satılıyor...

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Port Royal Babacan satılık daire!

Peşinde yüzde 15 indirimin yapıldığı Küçükçekmece Babacan Port Royal projesinde daireler Mart 2019'da teslim edilecek. Port Royal Babacan satılık daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Babacan Port Royal satılık ev fiyatları!

İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Port Royal projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak. Babacan Port Royal satılık ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor...

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Babacan Yapı Royal İstanbul satılık!

Babacan Yapı Royal İstanbul satılık daire seçenekleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 4 bloktan oluşan projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

royal garden satılık daire Haberi

royal garden satılık daire

Son 20 yılda büyük bir ivme kazanan inşaat sektörü, hızlı yükselişine devam ediyor. Bu yükselişin önemli aktörlerinden Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da hayat buluyor. Konfor ve ayrıcalıkların en üst düzeyde tutulduğu proje, yüksek yatırım değeri sunarken aynı zamanda prestijli bir yaşam vadediyor. Satışların % 70’inin tamamlandığı projede anahtar teslim tarihi ise 31 Aralık…

İstanbul’un en yeşil rezidansı!

Royal Group tarafından 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal’ın silüetinde özel bir yer alıyor. 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlanan projenin, en dikkat çekici yanı ise %80’inin yeşil alandan oluşması…  Anadolu yakasındaki inşaat projeleri içerisinde en fazla yeşil alana sahip olan Royal Garden, 2.000 metrekareye yakın...