24 / 04 / 2024

Royal Group dönüşüm projesi başlıyor

Royal Group dönüşüm projesi başlıyor

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Group Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Canip Melih Şamlı ve Emine Didem Şamlı ortaklığında kuruldu.

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Group Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadi Evransel tarafından kuruldu. 

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolcay Group Dünya Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Lütfiye Olcay tarafından kuruldu. 

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Ruhsat alımlarının hızlanması dönüşüm sürecinin önünü açtı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader, "Eskiye oranla ruhsat alımları kolay ve hızlı. Kentsel dönüşüm süreci yapılaşmanın elbette ki önünü açtı." açıklamasında bulundu.

Royal Group Kartal'da kentsel dönüşüm yapıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adını duyuran Royal Group, aynı bölgede yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti.

Royal Group kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor!

Royal Group da kentsel dönüşümde Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri yapan Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence'dan sonra yeni bir projeye daha başlıyor.

Royal Group, Kartal'da dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

Yiğit Group Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Cuma Yiğit'in başında bulunduğu Yiğit Group en son Fortis projesi ile öne çıktı. Ailenin et işi de var. Kadıköy Fikirtepe'deki 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm proje ise birkaç ay içinde start alacak.

Ege Yapı Yenisahra'da 100 dönümlük kentsel dönüşüm hedefliyor!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye'nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlayan kentsel dönüşüm projesinin bölgelerinden biri olan Yenisahra'da hedefin 100 bin metrekareye ulaşabilmek olduğunu belirtti.

Royal Group dönüşüm projesi başlıyor Haberi

Royal Group dönüşüm projesi başlıyor

Royal Group Kartal'da yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına Mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor. Yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Altınok öz ve Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli de katıldı. Projenin inşaatına Mart ayında başlamayı planladıklarını söyleyen Tolga Çehreli, "24 ayda tamamlamayı planladığımız projemiz 220 konuttan oluşacak" dedi. 


Posta...