26 / 04 / 2024

Royal Grup Art Royal Yakacık açık adres

Royal Grup Art Royal Yakacık açık adres

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasına artık neredeyse saatler kala, AK Parti cenahından, ‘prim şartı’ iddialarına yanıt geldi. TBMM’de yapılan komisyon çalışmasına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, günlerdir kamuoyunda dillendirilen bu iddia için ne

Royal mutfaktan bir yenilik 5 gözlü ocak artık mutfaklarınızda! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Aynı anda 5 gözde birden yemek pişirme özelliğine sahip ocaklar Royal mutfakta hizmetinizde.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Sebze meyve fiyatları artınca komşular birleşip Hal'den toplu alışverişe başladı! Antalya, İstanbul Hali fiyat listesi..

Market raflarında sebze meyve fiyatlarındaki artıştan sonra bir grup vatandaş birleşerek Hal'den toplu sebze meyve almaya başladı. Peki Hal'de sebze meyve fiyatları kaç TL? İstanbul Hal fiyatları ne kadar? İşte Antalya, Ankara, İstanbul fiyat listesi...

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin gerçekleştirildi. Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İstanbul depremi uzmanları böldü!

2011 Marmara depremini inceleyen jeofizikçiler, adeta ikiye bölündü. Bir grup “Artçılara gaz rezervleri neden oluyor, dolayısıyla ana fay hattındaki risk artıyor” derken diğer grup ise ‘Hayır, Kuzey Anadolu fayı artçılarla stresini azaltıyor’ diyor

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Royal Grup Art Royal Yakacık açık adres Haberi

Royal Grup Art Royal Yakacık açık adres

Royal Group tarafından hayata geçirilen Art Royal Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda 2 blok şeklinde yükseliyor.  İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık Meydan'da yer alan Art Royal Yakacık projesi Çocuk Doğum Hastanesi'nin karşısında inşa ediliyor.

Art Royal Yakacık projesi rezidans konseptinde dizayn ediliyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer verilen Art Royal Yakacık Meydan projesinde daire büyüklükleri 81.60 metrekareden başlıyor ve 263 metrekareye kadar çıkıyor. 

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesinde yüzde 40 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim sağlanan Art Royal Yakacık projesinde topraktan satış dönemi başladı. 

10 gün sonra lansmanı yapılacak olan Art Royal Yakacık Evleri 495 bin TL ile 1 milyon 490 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Kartal Art Royal Yakacık...