26 / 04 / 2024

Royal İstanbul ne zaman teslim

Royal İstanbul ne zaman teslim

Dairelerin 1+0'dan 2+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Royal İstanbul Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilecek. Peki Royal İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal projesi Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirildi. Peki Babacan Port Royal fiyatları ne kadar?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Royal İstanbul ne zaman teslim Haberi

Royal İstanbul ne zaman teslim

Royal İstanbul ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen projenin apart otel bloklarından birinin ilk 6 katı yabancılar için satışa sunuldu. 


İstanbul'un Küçükçekme ilçesine bağlı Sefaköy bölgesinde yükselen Royal İstanbul Konutları'nın satıştaki daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. 


Küçükçekmece Royal İstanbul'da daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 3 bine yakın ünite yer alacak. 



Royal İstanbul ne zaman teslim?

İçerisinde konut, otel, home ofis ve ticaret alanlarının bulunduğu Royal İstanbul'da yaklaşık 1.000 adet daire olacak. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 


Royal İstanbul Sefaköy satış ofisi 

Satış ofisi telefon: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Özge...