25 / 04 / 2024

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat adres

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat adres

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemale Muradli tarafından kuruldu.

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

Özel sektörün yurt dışına olan kredi borcu temmuz ayında azaldı!

Merkez Bankası verilerine göre özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, temmuzda 2022 sonuna oranla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Yurt ücretleri cep yakıyor: En ucuz özel yurt yıllık 55 bin TL!

Üniversite kazanan öğrencilerin şehirler arası göçü başladı. Devlet yurdu çıkmayan öğrenciler kalacak yer bulma arayışına geçti. Ev veya özel yurt tercih eden öğrenciler yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Özel yurtlar yüzde 100'ün üzerinde zamlandı.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 155 milyar dolar oldu!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu Mayıs sonu itibarıyla 2022 yıl sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalarak 155,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 1,1 milyar dolar azaldı!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, nisanda bir önceki aya göre 1,1 milyar dolar azalarak 156,5 milyar dolar oldu.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özel sektör sahiplerinin yurtdışı borçlarında azalma var! Borçlar 1,2 milyon azaldı!

Özel sektör sahibi olan vatandaşların kredi kart borçlarına azalma geldi. Yurt dışı borçlarında yaşanan azalmalar sayesinde elleri rahat edecek. Peki azalmada son durum ne oldu? 

TCMB duyurdu! Özel sektörün yurt dışı kredi borcunda düşüş...

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, mart ayında bir önceki aya göre 1,2 milyar dolar düşerek 158 milyar dolar oldu.

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat adres Haberi

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat adres

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemale Muradli tarafından kuruldu.

Royal Özel Yurt Yatırımları İnşaat Turizm Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Her türlü eğitim ve öğretim düzeyindeki, yükseköğrenim, özel, teknik ve genel lise, ilköğrenim ve anaokulu öğrencilerine yönelik yatılı öğrenci yurtları ve pansiyonları inşa etmek, satın almak, açmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, işletmeye vermek, 2) Her türlü eğitim ve öğretim konusunda yatırımlar yapmak, tesisler kurmak, özel okullar, kreş, yuva ve özel dersaneler inşa etmek, satın almak, işletmek, bunlar için gerekli labaratuar malzemeleri, kırtasiye ve matbaa, araç ve gereçleri, mobilya ve mefruşatları yurt içinden ve dışından sağlamak, 3) Yetkili mercilerden izin almak şartı ile özel ilköğretim, lise,...