19 / 04 / 2024

Royal Park Teras Evler kurtköy

Royal Park Teras Evler kurtköy

Toplam 88 konuttan oluşan Royal Park Teras Evler projesinde daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Royal Park Teras Konutları'nda 445 bin TL'ye 3+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Royal Park Teras Evler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlayıp, 465 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Royal Park Kurtköy Teras Evler'de 240 bin TL'ye! Hemen teslim!

Royal Park Teras Evler'de yer alan konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'de beş katlı binanın terasının bir kısmı çöktü!

Güngören'e bir binanın terasının uç kısmı çökerken, caddeye düşen beton parçaları park halindeki bir aracı da kullanamaz duruma getirdi.

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe iletişim!

Kağıthane Vadi Park Seyrantepe projesinde 400 konut inşa edilecek. Vadistanbul Teras'ın yanına yapılacak olan Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa çıkarılacak...

Royal Park Teras Evler kurtköy Haberi

Royal Park Teras Evler kurtköy

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Royal Park Teras Evler, İstanbul Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Projede anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.



Dairelerin alanlarının 71 metrekare ile 156 metrekare arasında değiştiği Royal Park Teras Konutlar, 4-10 katlı bloklardan oluşuyor.


Konut tiplerinin 1+1 bahçeli, 1+1 balkonlu ve 3+1 olarak tasarlandığı Kurtköy Royal Park Teras Evler'de 1+1 bahçeli konutlar 255 bin TL, 1+1 balkonlu konutlar 240 bin TL, 3+1 konutlar 445 bin TL ile 465 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.




Kuryap İnşaat tarafından inşa edilen Royal Park Teras Evler Kurtköy'de, çok amaçlı spor salonu, çocuk oyun alanları,  çocuk havuzu, tenis kortları ve yarı olimpik açık yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor.


Telefon: 0216 677 16 05 

Web Adresi: www.royalparkterasevler.com

Merve...