26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...



CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun imar barışından faydalandığı iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Beylikdüzü'nün imarını yöneten ancak başkanlığı döneminde bölgedeki birçok inşaata ortak olup, izin belgelerini imzalayan Ekrem İmamoğlu'nun kaçak yapılarını İmar Barışı'ndan faydalandırdığı öğrenildi.

İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, imar barışı uygulamasına başvurup, Yapı Kayıt Belgesi aldı. İmamoğlu, AVM'nin dışına taşan One Steak House'daki 40 metrekarelik kaçak asma kat için kendi adıyla başvuru yaptı.

CHP adayı, 23 Mayıs 2019 tarihinde Yapı Kayıt Belgesi'ni aldı. Beyaz İnşaat da AVM'deki kaçak katlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yaptı. Beyaz İnşaat'ın sahibi Muzaffer Beyaz, 120 metrekarelik asma kaçak kat için başvuru yaptı. Beyaz da 6 Ocak 2019'da Yapı Kayıt Belgesi aldı.

 


Geri Dön