25 / 04 / 2024

Resort Zigana Hotel'in Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Resort Zigana Hotel'in Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Resort Zigana Hotel bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli müraacatlar yapılarak Yapı Kayıt Belgesi alındı...



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) imar barışı hakkında açıklama yaptı. 

Tek-Art İnşaat'ın aktifinde bulunan  İzmir  İli, Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesindeki "Resort Zigana Hotel" isimli 5 Yıldızlı otelimiz bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli müraacatlar yapılarak Yapı Kayıt Belgesi alındı. Söz konusu villaların bağımsız tapularının alınması için Çeşme Tapu Müdürlüğüne müracaat edilecek.   

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
Şirketimizin aktifinde bulunan İzmir İli, Çeşme İlçesi, Alaçatı Beldesindeki "Resort Zigana Hotel" isimli 5 Yıldızlı otelimiz bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli müraacatlar yapılarak yapı kayıt belgeleri alınmıştır. Söz konusu villaların bağımsız tapularının alınması için Çeşme Tapu Müdürlüğüne müracaat edilecektir.    

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.

 


Geri Dön