24 / 04 / 2024

Ruşen Evren Vefat

Ruşen Evren Vefat

Borusan Makina ve Güç Sistemleri, İş Makinaları İstanbul Bölge Makina Satış Müdürü Berk Evren'in babası Ruşen Evren vefat etti

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Yatırım yapmayı düşünenler dikkat! İstanbul'da en değerli bölge belli oldu! Yüzde 500 kar edeceksiniz...

Konut satışlarında geçen yıla göre düşüş olduğunu söyleyen AtaProje GYO Kurucusu Murat Gültekin, doğru yatırımın henüz keşfedilmemiş tarla ve arazilerde saklı olabileceğinin altını çizerek, İstanbul'un en değerli bölgesini açıkladı.

Kripto paralara nasıl yatırım yapılır? Kısa vadede mi, uzun vadede mi kazandırıyor? İşte doğru yatırımın püf noktaları!

Bybit, son yılların en gözde yatırım araçlarından kripto paralara ilişkin yatırımcıları bilgilendirici açıklamalarda bulundu. İşte kripto paralara doğru yatırım yapmanın kuralları, detayları haberimizde…

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metaplan Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Resuli tarafından kuruldu.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Simfer 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Saklama yöntemleri arasında en doğru yöntem olan derin dondurucu 7 çekmecesiyle, stoklanan meyve ve sebzeleri taze tüketebilmek için hızlı dondurma özelliğine sahiptir.Peki Simfer dikey derin dondurucunun diğer özellikleri neler? 

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Geçen sene asgari ücreti bilen ekonomist, bu yıl için rakam verdi! Bunu gören kanatlanıp uçacak!

Geçen yıl asgari ücreti doğru tahmin eden ekonomist, 1 Ocak 2023 asgari ücret için rakam verdi. Bu gerçek olursa asgari ücretli çifte bayram yapar! İşte 1 Ocak 2023 asgari ücrette son dakika...

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

Ruşen Evren Vefat Haberi

Ruşen Evren Vefat
Borusan Makina ve Güç Sistemleri, İş Makinaları İstanbul Bölge Makina Satış Müdürü Berk Evren'in babası Ruşen Evren hayatını kaybetti. 


Evren'in cenazesi, 20 Haziran 2012 Çarşamba günü (bugün) öğle namazını takiben Sayrayıcedid Camisi'nden kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığı'na...