26 / 04 / 2024

rusya dolar alımı

rusya dolar alımı

Rusya'daki vatandaşlar temmuz ayında 176 milyar ruble net döviz alımı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada, Rusya'daki tüzel kişilerin haziran ayında 176 milyar ruble net döviz alımı yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

Dolar yatırımı yapanlar, dolar alıp satmak isteyenler dikkat! 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru başta dolar yatırımcıları olmak üzere dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dün rekor seviye olan 27,55 liradan başlayan dolar/TL kuru bugün kaç TL? 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Citi, dolar için rakam vererek alım önerisinde bulundu! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini 650 baz puan artırarak yüzde 8,50 seviyesinden yüzde 15'e çıkarması ile Citi'den dolar tahmini geldi ve alım önerisinde bulundu.

5 yılda memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı! 

Sağlık çalışanları başta olacak şekilde memurların aldığı maaşlar ile asgari ücretin son 5 senede altın, dolar ve Euro karşısında eridi. Buna göre, memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı. İşte ayrıntılar...

Dolar ve altın alımında Merkez Bankası'ndan hamle! Kur Korumalı Mevduat faizi yüzde 50 yolunda ilerliyor

Döviz talebinin yükselmesine karşılık, Merkez Bankası, bankalara verdiği dövizden TL'ye ek dönüşüm hedefini yukarı çekti. Vatandaşı döviz ve altın alımından Kur Korumalı Mevduat’a kaydırmayı hedeflediğinin dile getiren Merkez Bankası'ndan yeni hamle geldi.

Merkez Bankası'ndan dikkat çeken hamle! Altın ve dolar alım satımında yeni uygulama başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Liralaşma Stratejisi kapsamındaki Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinde yeni uygulamanın değişikliği takip eden ilk üç günde, 734 milyon dolar karşılığı pozisyon büyüklüğüne ulaşıldı.

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çay üreticileri son dakika yaş çay alım fiyatlarını merak ediyor. Çay ihracatından 2 ayda 1.3 milyon dolar gelir! Çay alımı taban fiyatı kaç TL? Yaş çay alım 19 Mart 2023 fiyat listesi

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

İslam Memiş'ten altın alımı için 'Millet İttifakı' uyarısı! Bakmayan kaybeder

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar konusunda önemli tahminler yaptı. Memiş, Millet İttifakı'nın adayının henüz açıklanmadığını ve alım yapmak için beklemede kalınması gerektiğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

rusya dolar alımı Haberi

rusya dolar alımı

Rusya'daki vatandaşlar temmuz ayında 176 milyar ruble net döviz aldığı ortaya çıktı. Döviz alımındaki artışlara rağmen döviz mevduatlarındaki para miktarının 3 milyar dolar azaldığı bilgisine ulaşıldığı açıklamada, bu durumun da dövizin önemli bir kısmının alındıktan sonra yurt dışına gönderildiği anlamına geldiğine işaret edildi.

DÖVİZ MEVDUATLARI 3 MİLYAR DOLAR AZALDI

Döviz alımındaki artışlar karşısında  döviz mevduatlarındaki para miktarının 3 milyar dolar azaldığı bilgisine ulaşıldığı açıklamada, bu durumun da dövizin önemli bir kısmının alındıktan sonra yurt dışına gönderildiği anlamına geldiğine işaret edildi.
Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada, Rusya'daki tüzel kişilerin haziran ayında 176 milyar ruble net döviz alımı yaptığı otaya çıktı. 

Söz konusu  yapılan bu net alımların temmuz da 237 milyar ruble (yaklaşık 3,9 milyar dolar) düzeyine çıktığına işaret edilen açıklamada, bu miktarın rekor...